PTT Bank ATM Paramı Yuttu

PTT Bank ATM Paramı Yuttu
15 Nisan 2024 21:08

Burdur ili Altınyayla ilçesi PTT şubesi önündeki ATM'den Halkbank kartım ile hesabıma para yatırma işlemi yaparken ilave para eklemeye bastığımda 'para yatırma ünitesi arızası' uyarısı aldıktan sonra 'ATM geçici olarak servis dışıdır' mesajı çıktı ve 3.400 TL'ye el koydu. Bir süre bekledikten sonra ATM tekrar aktif hale geldi ancak yatırdığım para hesabıma geçmedi. Sonrasında kartımı tekrar taktığımda 'para yatırma ve para çekme işlemi yapılamamaktadır' şeklinde bir uyarı aldım. Bir süre sonra tekrar 50 TL ile para yatırma işlemi yapmaya çalıştığımda bu sefer de 50 TL'ye el koyup 'ATM servis dışıdır' uyarısı verdi. Konu ile ilgili mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

16 Nisan 2024 09:37

PTT şubesine sabah mesai açıldığında gittiğimde gişe görevlisi kalıplaşmış ezber cümlesi ile bankana sorunu bildirdiysen bekleyeceksin yapacak bir şey yok biz bir iki güne ATM'yi açıp bakarız deyip geri çevirdi ancak ATM arızalı yatırılan her Paradan sonra arıza verip başa sarıyor ama memur dinlemek yerine ezbere cümlelerle başından savıyor

16 Nisan 2024 10:03

ATM nin bağlı olduğu Gölhisar şube ile görüşme sağladığımda makinenin bayramdan önce arızalı olduğu arızanın giderilmediği söyleniyor 10-15 günlük süreçte arızanın giderilmediği yasa makinenin arızalı olduğunu belirtir bir uyarı yazısının olmaması da PTT'ye yakışır bir davranış değil yaşadığımız ilçe küçük olunca hizmet almak hakkımız değil yapılmak istenen bu

Can sonuçtan hiç memnun değil

07 Ocak 2024 00:47
Halil sonuçtan hiç memnun değil

27 Ağustos 2023 22:38
PTT Bank PTT Paramı İade Etmiyor
PTT Bank PTT Paramı İade Etmiyor

31 Ekim 2023 15:14

06 Eylül 2023 17:09
Abbas sonuçtan hiç memnun değil

23 Kasım 2023 00:39
PTT Bank Kategorileri