Mali sonuçtan hiç memnun değil

Protrans Evden Eve Nakliyat Hasar Verdi

21 Kasım 2023 11:56

2019 yılında aynı firma ile taşınma işlemimi gerçekleştirmiştim. Gerçekten de bazı sıkıntılara rağmen çok memnun kalmıştım. Hasar gören parçalar için ç*** bey akşamında gelip onarmaya çalışmış ve ilgi göstermişti. Aynı zamanda firmada taşınmayı şefler gelip denetliyorlardı. Bu ay tekrar taşınmam gerekti ve aynı firmayı tercih etmek istedim. Fiyat araştırması bile yapmadım. Ancak bu seferki deneyimim o kadar kötüydü ki, bundan sonraki süreçte bu firmayı hiçbir şekilde bir daha tercih etmeyeceğim.
Bir WhatsApp numarası verdiler; hasarlar ile ilgili mesajları okuyup geri dönüş yapmıyorlar bile. Buradaki memnuniyet, paradan ziyade hizmet kalitesiyle ilgilidir. Fatura ödemesi için üç farklı kişi ararken, hasar olduğunda ise kimse ilgilenmiyor.

Mali
Mali
15 Aralık 2023 17:12

Taşıma için fiyat verilirken evde eşyaların çok olması ve değerli eşyalar olduğunu öne sürüp yüksek fiyat vermişlerdi. Sonrasında fiyatı kabul ettik ödemeyi yaptık. Devamında kırılan eşyaların değerleri yüksek olduğu için sigortanın kabul etmediğini bildirdiler. Kendileri iyi niyetli görünmek için biz size belli bir meblağı ödeyelim dediler buna da tamam dedim sonrasında işi pazarlığa çevirip şikayetinizi geri alacaksınız yoksa ödeme yok dediler başında konuşurken böyle bir pazarlık yoktu. Eşyalara verdikleri hasar ilgilerini çekmezken yazışmaları buraya koyacağımı söylediğimde yasa maddelerini belirterek cevaplandırdılar. Anladım ki burada şikayette bulunmasam hiç hasarları önemsemeyip cevap bile vermeyeceklermiş. Buradan şikayette bulunmak çok önemliymiş Paradan önce memnuniyeti ön planda tutsalar daha iyi olacağını düşünüyorum. Kısaca benim için bu mesele burada bitmiştir. Evini taşıtacak olanlar iyi düşünmelerini öneririm özellikle benim gibi daha önceden bu firma ile taşıma yaptırıp memnun kalanlar hiçbir şey eskisi gibi değil.

Ebru
Ebru

Aynı şeyleri yaşadım. Bir daha mi. Asla

Bahtıgül sonuçtan hiç memnun değil

Bahtıgül
22 Ağustos 2024 13:52
Etaşın Kötü Taşınma Deneyimi!
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

21 Eylül 2024 19:51

14 Mayıs 2024 17:59