Recep sonuçtan hiç memnun değil

Proter Şarjlı Matkap Arızası Çözülemedi

04 Aralık 2023 21:03

Geçen yıl bu aylarda PST 418 SL marka şarjlı matkap aldım, Isparta Teknikel satış noktasından. Cihaz ilk 3 ay içinde sorunsuz çalıştı ve sonra tetik arızası meydana geldi. Teknikel ile iletişime geçtim, servise gönderildi ve 15 gün içinde sorun çözüldü. 75 gün önce cihaz tekrar arızalandı ve servise gitti. 20 gün sonra Isparta'daki servisin yapamadığı ve İstanbul'a gönderildiği söylendi. Cihaz bugün elime ulaştı fakat bataryalarından birisi çalışmıyor. Proter'in birçok ürününü, özellikle yer paspasını severek kullanıyorum fakat şarjlı matkap konusunda sorun yaşıyorum.

09 Aralık 2023 22:13

Su ana kadar hiçbir gelişme geri dönüş almadım ve artık arızanın çözümü umurumda değil aynı üründen 3 adet var hepsinde aynı sorun var sesli çalışıyor ve piller çok hızlı zayıflıyor kimseye önermeyeceğim tavsiye etmeyeceğim kullanmayacağım elimdeki ürünleri proter yetkili servis harici bir şekilde yaptırıp uygun şekilde satacağım cihazın orijinalliği umurumda değil farklı markaların aynı güçteki cihazlari daha iyi performans sağlıyor ve fiyat farkı fazla değil proter alıp çöp olacağına Çin malı alin en azından kendi parasını kurtarır kimseye tavsiye öneri değildir bu cihaz. Artık cihaz için geri dönüş yapmanıza gerek yok en kısa sürede tamir için göndereceğim yetkisiz bir servise

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamında Batarya Sorunu Ve Yüksek Fiyat

Murat
15 Eylül 2025 16:29
garanti-kapsaminda-batarya-sorunu-ve-yuksek-fiyat-2.jpg

Max Extra Şikayet Var

16 Temmuz 2024 18:07
Talip sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Matkap Ve Servisiyle Yaşadığım Bitmek Bilmeyen Tamir Süreci Mağduriyeti

29 Temmuz 2025 23:05

Einhell Markasının Teknik Destek Problemi

Ahmet
17 Temmuz 2024 11:22
Einhell Markasının Teknik Destek Problemi
Olcay sonuçtan hiç memnun değil

Rtrmax Şarjlı Matkap İle Sürekli Yaşanan Sorunlar

Olcay