Prof. Dr. Ünal Aydın Yanlış Teşhis Ve Gereksiz İşlemlerle Para Yanıltmacası

04 Ekim 20:13

Tek derdi para, babamın patoloji sonucu çıkmadan acil müdahale etmemiz lazım yoksa hastayı kaybederiz diyerek bir dünya para vermemizi sağladılar. Çaresiz kalmış insanların çaresizliğinden faydalanıyorlar. Patoloji sonucuyla cilt kanseri olduğu sonradan ortaya çıkan babama karaciğer kanseriymiş gibi müdahale yaptılar.

Selim
16 Ekim 00:51

Yaptıkları işlemin gereksiz olduğunu anlayıp aldıkları parayı iade ettiler. Cilt kanseri olan birine karaciğer kanseri gibi müdahale ettiklerinden olacaklardan korktukları için iade yolunu seçtiler.

Gözde

Ne kadar ödemiştiniz acaba annemin kanser olduğunu öğrendim götürmeyi düşünüyorum fiyattan korkuyorum açıkçası siz ne kadar vermiştiniz

Selim

380 onlara 80 küsur da hastaneye verdik. Oradan gelince hastane hiçbir SGK indiriminden faydalanılmıyor. Alternatif çok bence. En iyisi bu adam değil kesinlikle. İzmir'deyseniz Acıbadem kent hastanesine gidin bulabilirseniz. Prof Bülent Karabuluttan randevu alın. Bulamazsanız başka birinden alsanız da bülent hocamızla tüm hastaları değerlendiriyorlar. Ayrıntılı bilgi verebilirim

Gökhan

Lütfen bu işi medyaya taşıyın. İnsanlar bunlara bilmeden dünya para kaptırıyor. İade oldu diye susmayın lütfen

Durmuş

Bunlar çok ağır sözler. Diğer insanlar için daha detaylı açıklama yapar mısınız Eliniz de belge var ise resim çekip bu siteye şikayetinize eklermisiniz lütfen?