Prof. Dr. Ünal Aydın Yanlış Teşhis Ve Gereksiz İşlemlerle Para Yanıltmacası

4 Ekim 2024 20:1338.250

Tek derdi para, babamın patoloji sonucu çıkmadan acil müdahale etmemiz lazım yoksa hastayı kaybederiz diyerek bir dünya para vermemizi sağladılar. Çaresiz kalmış insanların çaresizliğinden faydalanıyorlar. Patoloji sonucuyla cilt kanseri olduğu sonradan ortaya çıkan babama karaciğer kanseriymiş gibi müdahale yaptılar.

Selim
16 Ekim 2024 00:51

Yaptıkları işlemin gereksiz olduğunu anlayıp aldıkları parayı iade ettiler. Cilt kanseri olan birine karaciğer kanseri gibi müdahale ettiklerinden olacaklardan korktukları için iade yolunu seçtiler.

Yorumlar(7)

1 Ocak 2025 19:58

Kardeşim başınız sağ olsun. Ben Şikayetvar dan yazarak herkesi uyardım. Her şeyleri yalan. Tam şebeke. Çok profesyonel. Samimiyet kurup insanin, çaresizliğinden faydalanıyorlar. 1 tane kitabi var, o da roman. Nasıl prof. Olmuş şüpheli. Hayatta bastan fiyat söylemez. Önce görüntüleri çektirelim derler,30-40 bin çarparlar, sonra az daha diye diye ciğerini sökerler. Tabela yok, kayıt kuyut yok. Google'da çok kotu yorumlar vardı. Puanı çok düşüktü. Hemen kapatıp yenisini acıyorlar. İsim değiştiriyor. Hastanın durumunu konseye sunup bilgilendireyim diyor, hepsi oradan buradan toplama, kendi calip kendi oynuyor. Lütfen daha çok kisi yazsın. Sosyal medyayı kendi yönettiği için kotu yorumları siliyorlar.

3 Aralık 2024 02:19

Ne kadar ödemiştiniz acaba annemin kanser olduğunu öğrendim götürmeyi düşünüyorum fiyattan korkuyorum açıkçası siz ne kadar vermiştiniz

24 Ekim 2024 00:55

Lütfen bu işi medyaya taşıyın. İnsanlar bunlara bilmeden dünya para kaptırıyor. İade oldu diye susmayın lütfen

6 Ekim 2024 01:12

Bunlar çok ağır sözler. Diğer insanlar için daha detaylı açıklama yapar mısınız Eliniz de belge var ise resim çekip bu siteye şikayetinize eklermisiniz lütfen?

Prof. Dr. Ünal Aydın Sadece Para Alıyorlar

27 Ocak 2025 13:3728.909

Derdi sadece para. Benim babama da aynı şekilde hep anlaşmalı hastanelere yönlendiriyor röntgene muayene ve kan tahlilin...

1 Destek1 Yorum