Dicle sonuçtan hiç memnun değil

Prof. Dr. Sezai Leventoğlundan Şikayetçiyim

05 Haziran 2023 02:44

Daha önce yazdım ama arada hatırı sayılan biri ricası üzerine sildim. 14.02'de apse drenajı için yüzümü dahi görmeden beni telefonda ameliyata çağırdı, hiçbir şekilde muayene etmedi. Sekreteri elden 20 bin istedi, be kesinlikle Memorial Hastanesi ile para konusunu konuşmayın dendi. Ağrılarım hala devam ediyor, kontrole gittiğimde ne alakaysa dışkılama filmine bakalım tedavi süreci başlatalım dendi. Soğuk davranıldı. Madem bu işlemler yapılacaktı neden anestezi aldım boşuna? Şu an sekreteri ** mesajlarımı okuyor cevap vermiyor. Memorial Hastanesi grubu böylesi hocalarla çalışmamalı. Fatura istedim, hastane sadece 6.500 almış geri kalanı kendisi almış. Ben 20 bin in iadesini istiyorum. Şu an ağrıdan kıvranıyorum, başka doktora gitmem için MR çektirmem ve ardından tekrar operasyona girmem gerekiyor.

Yorumlar (7)

Fatih
Fatih

Geçmiş olsun gatada gittiğiniz doktor adı nedir

Prof Dr. Necdet özçay

Ramazan
Ramazan

Merhaba bizde aynı durumdan muzdaribiz 22sinde ameliyatımız var sizin durumunuz nedir iyileştiniz umarım

Dicle

Tabi ki iade etmedi ücreti ben doktor doktor gezdim en sonunda GATA da iyi bir hoca buldum ve o sağ olsun düzeltti

Elif

Sizi emarsız nasıl ameliyat yapmış olabilir bildiğim kadarıyla fistul emarsız yapılmayacakbir ameliyattır çok geçmiş olsun size :( bende de aynı sorun var ve sezai hocaya gitmeyi düşünüyordum.

Elif

Ne oldu son durumunuz ağrılarınız dindi mi? Fistül geçti mi? Geçmiş olsun.

Dicle

Merhaba, maalesef hayır tekrar MR çektirdim, ve hala apse devam ediyor. Ağrılarım tüm hayatımı etkiledi. Yeniden ameliyat olmam gerekiyor. Tabi sezai bey i de GİB e bildirdim. Gereken cezayı almasını istiyorum

Havva
31 Ocak 2025 12:22