Prof. Dr. Serdar Nasır Ben Bu Hatayı Yaptım Siz Yapmayın

Kuzey
16 Ekim 2023 21:0413.288

S***** hocanın çok iyi olduğunu düşünerek büyük bir sevinçle yanına gitmiştim. Göğüsümdeki kas dokularını parçaladı ve dikiş izlerim yüzünden denize, havuza bile giremiyorum. Kendisine ameliyattan memnun kalmadığımı ve düzeltmesini istediğimi söylediğimde ise tamam, sıkıntı yok dedi. Ameliyathaneye girdim, bana ilaç verildi. Sonra S***** hoca geldi. Bütün hastaların doktorların yanına ameliyathanede, bana bağırmaya, beni azarlamaya başladı ve ben o sırada 16 yaşında bir çocuktum. Son olarak bana 'hiçbir şeyi istediğin gibi yapmayacağım' dedi. İlacın etkisinden ne cevap verebildim, ne kalkıp gidebildim. O noktadan sonra resmen zorla sokuldum, kimse bana gelip hala olmak istiyor musun demedi, herkes göz yumdu olanlara. Sonra ameliyat oldum. Uyandığımda ameliyathanedeydim, her şeyi hissedebiliyordum. Bana ağrı kesici verilmesine bile izin vermedi, en son ağrılara dayanamadım, gece yarısı hastaneden çıktım ki ağrı kesici alabileyim. Ben böyle bir adama doktor demem, işinden olması lazım, sadece para peşinde. Onun yüzünden hala bıçak altına yatıyorum, yaptığı hata o kadar büyük ki düzeltilemeyecek şeyler var.

Yorumlar(7)

13 Haziran 2025 15:39

Bahsettiğiniz mastektomi ameliyatını bize olduğunuzu düşünmüyoruz. Ama sizin hastaları yanlış yönlendirerek, hasta simsarlığı yapar şekilde yararlandığınızı düşünüyoruz. Ayrıca bu ameliyatı farklı merkezde olan hastalar da ameliyatlardan sonra iz şikayetiyle tarafımıza başvurmaktadırlar. Yani izler olabilir, normaldir, düzeltilmeyecek izler değildir. Ama bu durumu sizin ticari maksat ile kullandığınızı, hastaları farklı doktorlara yönlendirdiğinizi açıkça görmekteyiz.

Mr Jokes
Mr Jokes
1 Haziran 2025 13:38

Benimle iletişime geçmeniz mümkün mü kuzey

1 Kasım 2023 16:27

Kuzey ismi ile belki de rumuz kullandığınız için hasta kayıtlarımıza baktığımızda bu isimde bir hastamız olmadığını gördük. Bunun dışında 16 yaşında sizi ameliyat etme yetkimiz olmayacağını ve göğüs ameliyatı yapmayacağımızı bilmenizi isteriz. Bu ameliyatı olmuş olmanız için ebeveyn izni olması gerekiyor. Sizin bu ameliyatı bana olduğunuzu düşünmüyorum ve kayıtlarımızda da isminiz çıkmadı. Fakat eğer hastamızsanız ve böyle bir şikayetiniz varsa kliniğimize başvurun, durumu değerlendirelim. Ancak başvuruda bulunmadığınız takdirde bu yazıyı bizi karalamaya yönelik yazdığınızı kabul edeceğiz.

Ezgi
29 Nisan 2025 00:4527.680

Y**** B****'ya 1,5 yıl önce karın germe, liposuction ve meme büyütme ameliyatı oldum ama sonuç çok kötü. Karın bölgemde ...

1 Destek