Aytuğ sonuçtan hiç memnun değil

Prodenta Suadiye Merkezindeki Kötü Tedavi Ve Saygısız Tavırlar.

28 Ekim 2023 11:23

26 Ekim 2023 tarihinde şiddetli diş ağrısı ile Prodenta Suadiye Şubesine gittim, önce sağlam olan köprümü çıkaramayacaklarını kırmaları gerektiğini belirttiler. Köprümün yeni ve kullanılabilir olduğunu söyledim ve çıkararak kanal tedavisi uygulamalarını rica ettim, bunun üzerine isteksiz bir biçimde dişimin uyuşmasını dahi beklemeden agresif tavırlarla işlemi gerçekleştirdiler. Hasta psikolojisini düşünmeyerek öfleye pöfleye isteyerek acı çektirerek işlemi gerçekleştirdiler. Doktor hanım dayanamıyosanız kapatıyorum, böyle devam edemem dedi. Bunun üzerine mecburen acı içinde işlemin bitmesini bekledim. Bu sabah ağrılarımın devam etmesi üstüne şişlik oluşması sebebiyle merkeze yeniden gittim aynı tavırlara devam ederek haftaya bir bakılır böyle şeyler yaşamanız çok normal denilerek geçiştirdiler. Durumla ilgili rahatsızlığımı bildirdiğimde ise Doktor E*** Hanım tarafından "Beğenmediyseniz başka yerde devam edin" dendi. Daha önce böyle bir sorun yaşamadığımı ve bu durumun yanlış olduğunu söylediğimde ise doktor hanımın asistanı tarafından hakarete uğradım. Asla bir sağlık merkezi değil bir ticarethane, acı içinde tedavi olma umuduyla gittiğim merkezden daha büyük acılarla ve aşağılanarak ayrıldım.

Yorumlar (10)

Esra

Aytuğ Bey birbirimize hiç burada bir şeyler yazmayalım arzu ederseniz. Herkes hukuki hakkını arayabilir. Biz de elimizdeki kayıtlarımız ile bize olan yaklaşımınızı ve bizim de size yaklaşımımızı izleyebilirsiniz. Saygılar

Aytuğ

Buradan yazan sizlersiniz. Ben hasta olarak şikayetimi her platformda dile getireceğim. Bir şekilde kendiniz aklamaya çalıştıkça hekime yakışmayacak tavırlar içine giriyorsunuz.

Esra

Ayrıca Google da yazdığınız sahte hesap yayınları s. R suçlara bildirdik.

Aytuğ

Sizleri CİMER'den tutun Sağlık Bakanlığına kadar tüm gerekli yerlere şikayet edeceğimi bilin. Ayrıca yanlış tedavi ve bitirilmeyen tedaviden dolayı Hukuki süreç başlatacağım. Google daki tüm yorumlar gerçek hesaplardır.

Esra

Savunacağınız tek unsur asistanımın hakaretleriniz sonucu size te. Z demesidir. Ayrıca asistanımın bu şekilde tepki göstermesi bir kadına hakaret etmenizdir. Geriye kalan kliniğimiz ile ilgili söylediğiniz her şeyin yalan olduğunu kayırlı olarak hukuki mercilere ileteceğiz. Bizim hatamız saygıdeğer ailenizin hatırına hakaretlerinize sessiz kalmış olmamız.

Aytuğ

Hayatımda yaşadığım en kötü dişçi deneyimi olduğunu söyledim. Tedavimi yapan diş hekimi burada çalıştığı sürece daha çok bu şekilde şikayet alırsınız dedim. Sizleri bana verdiğiniz acıdan dolayı her yere şikayet edeceğim dedim. Bunlar hakaret değil gerçekleri yüzünüze söylenmesidir.

Esra

Ayrıca size işlem başlamadan önce köprünüzü yapan hekime ve kliniğe gitmenizin daha sağlıklı olacağı, köprü protezinin çıkarılırken bir sıkıntı yaşayabileceğiniz ve bunun sonucunda size ekstra bir köprü maliyeti çıkabileceği şeklinde uyarılarda bulunulmuştur. Fakat ısrarla devam etmemizi belirttiğiniz için işleminize sorunsuz şekilde başlamış ve tamamlanmıştır. Klinik prensibi olarak bitirmediğimiz hiçbir işlemin ücreti alınmadığı için sizden de alınmayıp talep edilmemiştir. İlk defa bu şekilde bir karalama kampanyası ile karşılaşmamızdan dolayı hukuki hakkımızı sonuna kadar arayacağız.

Esra

Merhaba Aytuğ Bey, bütün aile bireylerinizin hastamız olmasından dolayı, randevu almadan kliniğimize başvurdunuz. Size karşılaşabileceğiniz bütün komplikasyonlar anlatılarak, onayınız doğrultusunda uzman hekimimiz işleminize başlamıştır. İşleminizden herhangi bir ücret talep edilmeyip alınmamıştır. Ayrıca sorunsuz şekilde çıkarılan köprü başka bir klinikte başka bir hekim tarafından yapılmıştır. Size bütün olabilecek durumlar anlatılarak, gerekli ilaçlar da verilmiştir. İki gün sonra kliniğe aramadan randevusuz gelerek şikayetlerinizi dile getirdiniz ve sizi uzman doktorumuza yönlendirmeyi teklif ettik. Kliniğimizin bekleme salonunda bulunan kamera kayıtlarından da görüldüğü üzere size gayet kibar yaklaşımımız karşılığında hakaretler savurmaya başladınız. Birincisi biz başarılı bir kliniğiz, ikincisi ticarethanede işlem bitiminde sizden yüksek meblağlar alınıp tedaviniz bitirilmezdi. Bu karalama nedeniyle biz de gerekli hukuki mecralara başvurumuzu yaptık.

Aytuğ

Bu arada ilk gün randevu alınıp gelindi. Randevuya erken geldiğim için asistanınız tarafından erken geldiniz bekleyeceksiniz dendi bende bekleme odasında randevu saatinin gelmesini bekledim. İkinci gün ağrım dayanılmaz derecede çok fazla olduğu için suratımı kaplayan morluk ve olağan dışı şişliklerde eşlik ettiği için randevusuz koşarak geldim. Tedavi sonunda ücret alındığı için sizde benim tedavimi yarıda bırakıp başka bir yerde tedavi olun dediğiniz için Herhangi bir ücret doğal olarak ödenmemiştir. Tedavimi başka bir doktorda devam etmek durumunda kaldım. İfade etmiş olduğunuz tüm yazılar söylemler yanlış ve gerçek dışıdır.

Aytuğ

Merhaba, Söylemiş ve anlatmış olduğunuz tüm olaylar gerçek dışıdır. Tarafıma asistanınız tarafından hakaret edildiğinde benim asistanım kusura bakmayın diyende Esra Hanım sizsiniz. Umarım Kamera kayıtlarında ses kayıtları da mevcuttur. Hukuki olarak tüm yollara başvuracağım.

Ece sonuçtan hiç memnun değil

Dt. Veysel Koç Zirkon Kaplama Tedavisi

26 Nisan 2024 23:12