Pradabet 75 Bin Tl Sildiler

Pradabet 75 Bin Tl Sildiler
Atakan
09 Şubat 2023 04:52

Merhaba 2 bin TL Nakit para yatırdım ve bununla rulete girdim kasamı 20 bin tl bir miktara çıkarttım ve rulet turnuvasından 17 bin tl kazandım ve kasamı 105 bin tl yaptım 30 bin tl çekim verdikten sonra çekimlerimi kısıtladılar 6 saatte olan çekim 12 saat oldu. Sonra 24 saat oldu. Bunların adamı olan casino Galaxy TV adlı şahıslar var reklamlarını yapıp insanları sonra kendi gruplarından atarlar lisansı olmayan bir firma yayıncıya güvendik bizi gruplarından engellediler. Böyle bir site bir de hile yapmışım diyerek sildiler hesabımı.

Bülent
Bülent

Kral aynısı bana da yaptılar 52 k param var hesapta çekim verdim haksız kazanç elde ettiniz diyorlar kaybederken hiç böyle bir sıkıntı yoktu o Youtube.com yayını yapan yayıncılara güvenmeyi n hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar

Pradabet Canlı Destek Üzerinden Yapılan Yatırımda 330 TL Hesabıma Geçmedi, Sorun Çözülmüyor

12 Aralık 2025 00:25
pradabet-canli-destek-uzerinden-yapilan-yatirimda-330-tl-hesabima-gecmedi-sorun-cozulmuyor-3.pdf
pradabet-canli-destek-uzerinden-yapilan-yatirimda-330-tl-hesabima-gecmedi-sorun-cozulmuyor-2.jpg
pradabet-canli-destek-uzerinden-yapilan-yatirimda-330-tl-hesabima-gecmedi-sorun-cozulmuyor-1.jpg