Adem sonuçtan hiç memnun değil

Paslı Süzgeçler Ve Müşteri Hizmetleri Sorunları

21 Kasım 2024 15:03

Porland Antares mağazasından aldığım rekli süzgeçlerin içi kısımları paslı olduğunu ilk yıkadığımızda tespit ettik iade veya değişim talep ettik. Bize verilen cevap incelemeye göndereceğiz sonuca göre işlem yapacağız. 1 gün önce aldığımız ürünü pas haricinde bir kusuru olmamasına rağmen neden hemen işlem yapmazlar anlamış değilim. Sinirlenerek çıktığımız mağazadan işlem yapmadık. Ankara Forum AVM Porland a ürünü teslim ettik incelenmesi için onlarda neredeyse 1 ay olmuş bizi aramıyorlar gelin ürünü alın veya değişim yapın diye. (Ayrıca iade de almıyorlar. Değişim yapıyorlar.) Bu yapılan işlem için empati yapmalarını rica ediyorum. Bu yüzden bir şey alacaksanız Amazon kullanın. Elin yabancısı müşteri memnuniyeti diye ölüp bitiyor sınırsız memnuniyet var. Yerli üreticiler maalesef hiçbir şey hak etmiyor, bizi kullanıyorlar.

21 Kasım 2024 16:03 (Şikayetten 1 saat sonra)
Adem
Adem
21 Kasım 2024 16:08

Selamlar, Size ulaşım kanallarından ulaşsamda maalesef sonuç alamadım. İnisiyatif mağazada başlaması lazım çok basit çok basit ve değer olarak çok düşük olan bir ürünün iadesi değişimi yapamıyorlar. Mağaza müdürü neden var ki? Hatalı ürün satıyorsunuz diyorum faturam elimde 1 günde paslanmaz bu ürün diyorum ama sonuç alamıyorum. Kısaca empati yapın çaresizlik ve kabullenmişlik üzerine bir müşteri memnuniyeti. Bu saatten sonra Porland kapısında siz yetkili olarak girer misiniz düşünmenizi rica ediyorum.

Şahin sonuçtan hiç memnun değil

Şahin
14 Şubat 2024 18:40

Satın Aldığım Ürün Teslim Edilmedi İade İşlemi Reddedildi

Alper
28 Mayıs 2025 01:12

Porland Defolu Ürünler Ve İade Sorunu: Mağduriyet Yaşıyorum

Gurbet
14 Ekim 2025 18:29
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
23 Eylül 2023 19:18