Beyza sonuçtan memnun

14 Temmuz 2024 10:13
Beyza'nın Teşekkür Mesajı
“Merhaba, hızlı geri dönüşünüz ve çözüm için teşekkür ederim.”

4 Temmuz 2024 tarihinde Migros'tan aldığımız Pol's Gurme mini reçel setiyle ilgili şikayetim var. Şekersiz ve katkısız olması nedeniyle tercih ettiğimiz reçellerin tadının olmasının gerekenden çok daha ekşi olduğunu fark ettik. Son kullanma tarihiyle ilgili herhangi bir problem görünmedi, kontrol ederek satın aldık. Bazıları yerken genzimizi yaktı, kıvamları su gibiydi. Ambalaj açıldıktan sona buzdolabında saklayın ibaresine güvenerek buzdolabına koyduk, 2 gün içinde reçeller şekerlendi, katılaştı, tüketilemeyecek hale geldi. Ekte fotoğrafları yer alan ürünlerle ilgili ücret iadesi yahut telafi isteğimiz bulunuyor.

15 Temmuz 2024 10:34 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba Beyza Hanım Öncelikle bize şikayetinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz, size daha iyi hizmet vermek için şikayetinizin detaylarını doğrudan öğrenmek isteriz. En kısa süre içerisinde müşteri temsilcimiz sizlerle iletişime geçecektir.

Beyza
Beyza
15 Temmuz 2024 13:11

Merhaba, hızlı geri dönüşünüz ve çözüm için teşekkür ederim.

17 Kasım 2024 10:17

27 Ekim 2024 17:42
Nurcan sonuçtan çok memnun

25 Eylül 2025 16:22
"Müşteri hizmetleri arayıp ilgilendi. Mağduriyet için hediye gönderileceğini söyledi. Teşekkür ederim"
Derya sonuçtan çok memnun

Bozuk Mini Reçel Setleriyle Hayal Kırıklığı

16 Ekim 2024 21:20
"Sıkıntıyı iyi dinleyip doğru çözüme odaklı telefon görüşmesi yapıldı ve hatanın giderilmesi için ürün gönderimi yapacaklarını ilettiler. Anlaşılır bir dil ve doğru üslupla naiflikle sorunu çözmeye odaklı. Teşekkürler..."