Polisan Elegans Sakız Boyası H. K

24 Mayıs 2024 08:27

İzmir-Bornova Koçtaş şubesinden Polisan Elegans iç cephe sakız boyası aldım. Boyayı duvara uyguladığımda mora-grimsi bir renkle karşılaştım. Sakız beyazı renkle uzaktan yakından bir alakası yok. Renk uyuşmazlığı var. Kaliteli diye 12,5 kg boya için 2.150 TL para verdik. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

24 Mayıs 2024 08:33

İzmir-Bornova Koçtaş şubesinde Polisan elegans iç cephe sakız boyası aldım. Boyayı Duvara uyguladığımda mora-grimsi. Ye yakin bir renkle karşılaştım Uzaktan yakından sakız beyazı renk ile bir alakası yok. Renk uyuşmasızlıği var. Kaliteli diye12,5 kg 2.150 para verdik. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

24 Mayıs 2024 09:39 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Mesajınız bize ulaştı. Konu ile ilgili gerekli inceleme/değerlendirme sonrası tarafınıza dönüş yapılacağını belirtir, bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

30 Mayıs 2024 13:43

Sayın İlgili; Müşteri ile iletişime geçilerek gerekli tüm bilgilendirmeler yerine getirilmiştir. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

Fazilet sonuçtan hiç memnun değil

Polisan Gizemli Bej Rengi Pembe Çıktı

Tuğba sonuçtan çok memnun

Polisan Gizemli Bej Lila Rengi Çıktı

Tuğba
26 Kasım 2023 00:43
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Boya Rengi Beklenenden Farklı Çıktı, Mağduriyet Nasıl Giderilecek?

Yasemin
14 Kasım 2024 03:47