Poker Klas Tavlada Olan Kazancımı Bakiyeme Eklemedi!

13 Haziran 2024 21:15

Poker Klas sitesinde f*** isimli oyuncuyum. Tavlada açık olan masama a*** isimli oyuncu yaklaşık 225 TL ile geldi. O katladı, ben geçince ben katladım. Masada yaklaşık 450 veya 455 TL civarında para vardı. Ben pul toplamaya başlayınca, rakip mars ile ayrıldı. Bakiyem 562 TL iken 455 TL eklenmesi gerekiyordu. Sistemsel hata oldu ve bakiyeme eklenmedi. Ekran görüntüsü aldım ve canlı destekten ilettim. Yarım saate çözülür denildi, ancak her bağlandığımda inceleniyor denilerek oyalandım. Artık cevap da vermiyorlar. Bu kadar sorumsuz bir site. Lisans mailinde gerekli açıklamayı yaptım ama lisans süresi dolmuş ve tamamen kendine göre hareket ediyor. İnsanların haklarını el koyan bir site haline gelmiş bu Poker Klas. Canlı destek artık cevap vermiyor ve direkt kapatıyor.

14 Haziran 2024 05:46

https://www.pokerklas592.com sitesinde f81223 isimli üyeyim, bu sitede yatırımınız ne olursa olsun USD kripto çekimi yapabilirsiniz diye reklam verip beni telefonla davet ettiler, kripto yatırımı yaptım ama defalarca çekimi reddettiler sürekli bahane bahane, sitenin lisansı artık yok arkadaşlar tamamen kendi kurallarını koyuyor, her defasında çekimi red etti, bu sitede yatırım yaparken asla sorun olmaz her çekimde sorun yaşadım ekran fotoğrafı da ekliyorum, kazananlar'ın parasını bu site artık vermez emin olun alttan alttan para çalmaya başladı

1718333113395.pkr.jpg
13 Haziran 2024 21:54 (Şikayetten 39 dakika sonra)
14 Haziran 2024 14:06

Siz benimle dalgamı geçiyorsunuz dünden beri çekimler sürekli iptal ediliyor paramı vermiyorsunuz yazıklar olsun size sakın arkadaşlar kaybettiğiniz sürece site sorunsuz kazanınca hep bahane hep bahane

Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Poker Klas Eksik Rakeback Birikmesi

poker-klasta-haksiz-bakiye-silinmesi-ve-cekim-sorunu-1.jpg

Poker Klas Doymadı mağdur etmeye

Gökhan
05 Haziran 2024 04:41
Zekiye sonuçtan hiç memnun değil

Kazancımın Tamamı Ödenmedi, Canlı Destekten Yetersiz Yanıt Aldım

06 Ağustos 2025 16:52
Gökhan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Gökhan
17 Şubat 2024 17:31