25 Mayıs 2023 02:25

2017 yılında ERA Basın Plus Dil Kurumu'ndan gelip üniversite kantininde İngilizce destek eğitimi sattıklarını, aylık 90 TL'den 15 ayda toplamda 1350 TL ödemesi bulunan dijital bir ürünü iş yeri dışında yapılan satış sözleşmesi ile satın aldım. Ürünün kalitesiz oluşu bir yana, aylık ödemelerimi yapmama rağmen 2021 yılında telefonla aranarak borcum olduğunu ve icraya verilmeden önce beni mutabakata çağırdıklarını, bunun için benden 5000 küsur TL para istediklerini ve vermediğim takdirde icraya vereceklerini söyleyen biri aradı. Ben de o stres ve baskı ile ödemeyi yaptım. Bana sadece ibraname yollandı, borcum olmadığına dair. Bunun üzerinden 2 yıl geçti. 2023'te bana ulaşamayan, niyeti aynı olanlar bu seferde 7000 küsur TL isteyerek bir sürü hukuki terim söyleyip tekrardan para istediler. Yine ödemeyi yaptım. Bana belgelerimi yollamıyorlar, tekrar tekrar aynı tehditle benden para alıyorlar. Lütfen yardım edin.

profile profile profile
19 Ekim 2023 19:31

Bugün yine aradılar ödemesi olan borcum olduğunu iddia ettiler yaptığım ödemelerin farklı dosya numarasının olduğunu söylediler ben itiraz edeceğimi söyledim itiraz hakkımın olmadığını söylediler icra acarlarsa açsınlar en azında resmi olarak ödemek isterim ve tüm haklarımıda sonuna kadar kullanacağım. E devletten her gün kontrol edeceğim bir gelişme olursa yine yazarım.

Suleyman
Suleyman

Ben de sizinle aynı şeyleri yaşadım acaba şu an bir gelişme var mı

Umut
Umut

Elif Hanım iyi günler aynı durumda bende varım ödemelerimi tam yaptım ve bunların hepsi Ziraat bankasında dekontlu bir şekilde elimde var aradıklarında ödeme yapmamı istediler bence yapmayacağımı söyledim icra ile tehdit ettiler mahkeme de kim kazanırsa öder dedim beni yaklaşır 6 yıldır 2 yıl ara ile sürekli ararlar sürekli konu aynı mahkemeye vermelerini talep ediyorum 6 yıldır da hiç icraya düşmedim sizden ricam gerçekten hukuki yollara başvurmanızdır iyi günler

Merve
Merve

Umut bey iyi günler bende aynı durumdayım bugün beni aradılar 3. Dereceden akrabalarımın isimlerini söylediler 17 800 TL ödeme yapmazsam hepsine tebligat göndereceklerini söylediler sizce bir şey yapabilirler mi

Hamdi sonuçtan hiç memnun değil

Elite Pluss Dil Kursu İçin Şikayetim Var

05 Aralık 2023 12:33

Yararlanmadığım Eğitime Zorla Ödeme Ve Tehdit

13 Haziran 2025 11:39
Betül sonuçtan hiç memnun değil

09 Aralık 2023 20:24