PlayStation Üyelik Sebepsiz Süresiz Askıya Alındı

08 Haziran 2024 21:38

PlayStation Network hesabım, hiçbir borcum olmadığı halde süresiz olarak askıya alındı. Benim haberim olmadan hiçbir kod göndermeden bankadan para çekiyorlar oyundan para çekiyor ve bankadan bana hiçbir şekilde kod gelmiyor ve ben bankadan iptal ettirince hesabımı askıya alıyorlar. Attıkları e-postada ise, ücreti bankadan geri isteyip askı işlemini iptal edeceklerini söylüyorlar. Ve ücret çekimi yapılmış ama hesabı kullanamıyorum
Benim ücretini ödeyerek aldığım onlarca uygulama ve oyunlar var. Nasıl olur da, PlayStation Plus yıllık üyelik olmadan hesabımı askıya alabilirler? Hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar. Kimse bunlara dur demiyor, insanları adeta ücrete bağlar gibi iş yapıyorlar. Benim hesabımda kimseye hakaret edilmemiş, kural dışı kullanım yapılmamış. İnsanların yıllardır emekle biriktirdiği oyun koleksiyonlarına saniyeler içinde el atıp yok edebiliyorlar. Başka bir yerde, başka bir şekilde bunu yapmaları imkansız. Bizi mağdur etmekten başka bir şey değil. Çağrı merkezini aradığımda ise telefon çalmadan kapanıyor. Ben, hakkım olanı istiyorum: ekstra ücret ödeyerek sonsuza dek satın aldığım oyunlarımı. İstiyorum ki, kimse kusura bakmasın; kimsenin emeğine haksız bir şekilde bu kadar basit el konulamaz. Şikayetçiyim

21 Nisan 2024 13:15
Berkay sonuçtan hiç memnun değil

30 Ağustos 2024 13:43
Gökhan sonuçtan çok memnun

23 Ocak 2024 15:55
"Sorunum çözüldü teşekkür ederim"

16 Mayıs 2024 22:08

01 Temmuz 2024 19:08