Nilgün sonuçtan hiç memnun değil

Platin Kimya Femaris Plus Kemik Erimesi İlacı

Platin Kimya Femaris Plus Kemik Erimesi İlacı
19 Nisan 2024 16:46

Platin Kimya’nın üretmiş olduğu, ayda bir defa alınan Femaris Plus 150 mg/5600I. U. Film kaplı tableti her aldığımda bir hafta geçmeyen şiddetli mide krampları yaşadım adeta midem taş kesildi. Günlük hayattan kopardı, İnşallah midemde hasar bırakmamıştır.
Kemikleri düzeltelim derken mideden oluyorduk!

Yorumlar (6)

Turkan

Ben femar. S 1 tane ilaç içtim ve ağrılarım oluştu. Bu ilaçla başlayan ağrılarım sonra geçti. Şöyle ki sonrasında yemek borusunda öz. Fa. Sta tahriş, ses telinde ödem oluştu ve boğaz reflüsü oldum. Tesadüfen öğrendim ki reflü yapabiliyor ve yemek borusu yan etkisi varmış. Ben 4 Temmuz 2025de biyopsi için mls ameliyatına girdim ve başarısız oldular, biyopsi alınamadı. Çok sıkıntı çektim. Sesim boğuk çıkıyor ve boğazım hala ağrıyor. Kesin ilaç yan etkisi midir bilemem ama öncesinde böyle sıkıntılarım yoktu. Lütfen ilaçları kullanmadan önce iyi araştırın. Bazı kelimeleri yazmama izin vermiyor, sanırım anlaşılıyor. Sizlere de geçmiş olsun.

Senda

Merhaba, bu ilacı ben dün aldım şu an ağrılar çok fazla ağrım olmayan yerlerde bile. Size sormak istediğim kaç gün sürdü ağrılar? Ve daha sonra devam ettiniz mi? Teşekkürler

platin-kimya-femaris-plus-kemik-erimesi-ilaci-1.jpg
Nilgün
Nilgün

Başta ıbanos ilacını bir sene kullandım dokunmadı rahatlıkla içtim sonra femaris Plus ilacı verilince midem delinircesine ağrıdan kıvrandım derhal kestim ve bir sene kendi aldığım takviyeyi kullandım o da hiç fayda etmemiş olduğunu öğrendim şimdi 6 ayda bir iğnem, çinko, D3 ve kalsiyum takviyelerim var

Turkan

Devam etmedim. Hemen bıraktım. 1 ilaç bile mahvetti beni. İyice araştırın lütfen.

Turkan

Kesinlikle katılıyorum. Femar. S Plus 150mg içecekseniz bir kez saha düş. Nün! Kemikleri iyileştirelim derken... Mide agr. Lari. Cene kemiğinden göze kulağa vuran agr. Lar. Dist ede iltihap gibi ağrılar oluştu ve maalesef hemen yanında da 2 ımplant var ve onlarda ağrıyor. Umarım imp. A zarar vermez. Bu ilacı içtiğinizde dişçide müdahalede bulunamıyor. Nereden içtim bu ilacı çok pişman oldum. Bazı kelimeleri anlarsınız. İzin vermiyor yazmaya

Senda

Merhaba, sizin ne kadar sürdü ağrı larınız? Devam ettiniz mi sonra? Teşekkürler

Bionorica Sinupret Mide Rahatsızlığı

Barış