İlayda sonuçtan hiç memnun değil

29 Nisan 2024 00:33

Merhaba, 26.04.2024 tarihinde Yıldırımlar Market/Çankaya-Ankara'dan satın aldığımız Pınar markalı süt, tüketim tarihinden önce bozulmuş ve beklenmedik şekilde katılaşmış görünüyor. Çocuğum henüz 2 yaşında pipeti takıp içti sonuna doğru ağzında süt kesiği görünce şüphelenip paketi kestim. Gerçekten süt kutusunda mayalanmış gibi bir kıvam almıştı.
Bu durum, çocuğumuzun sağlığını tehlikeye atmaktadır ve tüketici haklarının ihlal edildiği endişesini uyandırmaktadır. Süt ürünlerinin zehirleme riski göz önüne alındığında yaşadığımız bu mağduriyetin giderilmesini talep etmekteyim.
Benzer durumların tekrar yaşanmaması için süt ürünlerinin temin ve saklama süreçlerinin gözden geçirilmesini istiyorum. Ayrıca mağduriyetimiz nedeniyle yaşadığımız rahatsızlık ve endişe için özür dilenmesini bekliyorum.
Gereğinin en kısa sürede yapılmasını ve tarafıma dönüş yapılmasını rica ederim. Aksi takdirde, çocuğumuzun sağlığını korumak adına ilgili mercilere başvuracağımı belirtmek isterim.
Saygılarımla.

05 Mayıs 2024 15:43 (Şikayetten 6 gün sonra)

Markamız adına ilettiğiniz konu ile ilgili sizinle görüşebilmek, daha aydınlatıcı bilgi verebilmek amacıyla bizlere ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla Pınar İletişim Merkezi

Pınar Et ve Süt Devam Sütü Paketlerinde Şişme Sorunu

14 Şubat 2024 07:15
Faruk sonuçtan hiç memnun değil

Pınar Et ve Süt Marketten Alınan Muzlu Sütün Kalitesi

30 Ağustos 2024 04:56
Muraat sonuçtan çok memnun

01 Temmuz 2024 10:51
"Pınar Süt markasına teşekkür ederiz"
Pınar Süt'ten Aldığım Ürünler Bozuk Çıktı!
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Son Kullanma Tarihi Geçmemiş Süt Yoğurt Kıvamında Çıktı Oğlum Olumsuz Etkilendi

20 Ağustos 2025 12:28