Pi Network Pi Numara Değiştirme

20 Eylül 2023 19:2544.388

Pi Network uygulamasını düzenli bir şekilde kullanıyordum numaramı doğrulamıştım.
Şu an numaramı değiştim pi ye eski numaramı yazarak giriş yaptım ama numara değiştiremiyorum nasıl değiştirebilirim
Değiştirmezsem bu pi Lee hakkında bir sıkıntı olur mu acaba

Yorumlar(8)

18 Şubat 2025 14:23

Bana da yardımcı olur musunuz benim eski numaram kayıtlı ve o eski numarama ulaşamıyorum hat kapanmış başkası almış vs şimdi giriş için eski numarama gönderilen kod gerekiyor ama ulaşım sağlayamadığım için giriş yapamıyorum

16 Şubat 2025 17:34

Merhabalar, aynı şekilde eski telefon numarama erişimim yok! Sorun nasıl çözülür

18 Ocak 2025 20:37

Adımlara bakın, bir çok kişiye, eski telefondan tekrar onay mesajı yazmasını istiyor, eski numara olmadığı için onay mesajı alamıyorsunuz v e cüzdana pi aktarımı yapmıyorsunuz, bu yüzde pi leriniz çöp olacak, eski telefon numarasını mutlaka elde edin

17 Kasım 2024 13:46

Benimde bildiğim Facebook ve e-posta doğrulaması yaptıysan sorun olmuyor öyle duydum

19 Ekim 2024 01:11

Yücel aynı sorun bende de var ne yapacağız

Mesut
Benzer Şikayeti Var
12 Aralık 2023 23:31

Nasıl yaptınız yardım eder misiniz

25 Eylül 2023 00:18

Hiçbir sorun olmaz sadece şifrenizi ve cüzdan için doğrulayıcı kodları unutmayın yeterli epostayi da bağlamalı unutmayın

Pi Network Uygulamasında Numara Doğrulama Sorunu Ve Giriş Problemi

13 Mayıs 2025 01:181.797

Pi Network uygulamasını düzenli bir şekilde kullanıyordum, numaramı doğrulamıştım ama şu an giremiyorum. 'Geçerli numara...

Pi Network Uygulamasında Numara Doğrulama Sorunu Ve Giriş Problemi

Pi Network Giriş Sorunu: Telefon Numaram Tanınmıyor

3 Mart 2025 04:422.111

Pi Network uygulamasından çıkış yaptım ve 1-2 dakika sonra tekrar girmek istediğimde 'geçerli bir telefon numarası girin...

2 Destek2 Yorum

Tümünü Gör
Pi Coin 9. Adım Hala Aktifleşmedi

Pi Coin 9. AdımHala Aktifleşmedi

Haşim
Pi Network Şifremi Unuttum Alamıyorum!

Pi NetworkŞifremi Unuttum Alamıyorum!

Cengiz
Pi Network Kyc Doğrulaması Yapamıyorum 🚨 ‼️