Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Pi Network Eski Cüzdanıma Giriş Yapamıyorum Yardım Lütfen?

21 Ekim 2023 12:30

Pi Network yaklaşık 2 senedir kazım yaptım sonrasında uygulamayı sildim cihaz değiştirdim sonrasında 3 senedir pi Network giriş yapamıyorum. Eski numaramı da değiştirdim kyc doğrulama yapmıştım şu an giriş yapamıyorum. Pi cüzdanıma nasıl eski cüzdanıma giriş yapabilirim? Bilen birisi yorum yapabilir mi?

Yorumlar (9)

Kıymet

Çözüm bulabildiniz mi? Bende aynı durumdayım

Kıymet

Ben eski numaramla giriş yaptım. Allah'tan şifreyi bir yere yazmışım. Onu da tesadüfen buldum. Umarım ilerleyen zamanlarda SMS tarzı bir şeye ihtiyaç duyulmaz çünkü bu hat kapalı

Zafer

Siz çözüm bulabildiniz

Recep

Viyan tamamda söyle bir durum var ( Telefon numaranız doğrulanmamış Kazdığınız Pi'ler üzerinde hak talep edebilmek için numaranızı doğrulamalısınız.) numaramızda eski numara kayıtlı kalmış kimi aradın bize de ver numarayı

Süleyman

Numaranı değiştirmen önemli değil önemli olan şifreni hatırlaman şifreyi biliyorsan eski numaranı yaz şifreyi yaz pi ye giriş yaparsın

Mesut

Eski hesaba girebilmek için şifreyi defalarca girsem kilitlenir mi

Mesut

Hocam ben teli değiştirdim 1.5 sene önce hiç girmedim hesabıma giriş yapmaya çalışıyorum numaramı giriyorum şifremi unuttum diyorum Amerika ya da öteki ülkelere mesaj gönderiyorum gitmiyor

Yusuf

Aynı sorun bende de var numaramı değiştirmek zorunda kaldım bir çözüm bulursan lütfen yazarmısın teşekkürler

Viyan

Merhaba bende numaramı değiştirdim ve cihazımıda yetkiliyle görüştüm numarayı unutmasanız yeterli istediğiniz zaman bu numara üzerinden hesabıma giriş yapacağımı söyledi sorun olmaz dediler bilginize

Fazlı sonuçtan hiç memnun değil

Pi Network Hesabına Giriş Sorunu Ve KYC Doğrulama Engeli

20 Şubat 21:42