Tuba sonuçtan hiç memnun değil

Philips Kahve Makinesi Servis Sorunu: Yetersiz Hizmet Ve İletişim

01 Kasım 2024 20:57

Philips 2231/40 lattego kahve makinemizin ana ekranı çalışmayınca Vatan bizi Philips'in Van'daki tek servisi olan N**** elektroniğe yönlendirdi. Ürünü 30 eylülde verdik. Her aradığımızda sorunun ne olduğunu ve ürünün ne aşamada olduğunu öğrenemedik. Gittiğimizde de usta sürekli dışarıda oluyor ve bilgi alamadık. 3 defa Philips müşteri hizmetleriyle görüştük servisle görüşeceğiz denildi. Bugün aradılar gidip aldık. Açar açmaz video çektim. Videoda da görüldüğü gibi kahve yoğunluğu ile kahve miktarını belirleme tuşları basmıyor. Kahve yapınca değişik bir gürültü ve her tarafından buhar çıktı makinenin. İçini açtığımda kahvenin kapsül gibi içerideki kutuya düşmesi gerekirken mekanizmada yumurta kıvamında kaldığını gördüm. Ürün şu an kullanılamaz durumda. Tekrar aynı servise göndermek istemiyorum. Çünkü sadece oyalıyorlar ve bilerek bozuk ürün vermişler. Philips ile görüştüm fakat yine servise götürmemi söylediler. Müşteriyi teknik servisle kavga etmeye zorluyorlar. Eğer servisiniz yapamıyorsa ürünü başka servise veya ana merkeze alıp bakar değişirsiniz veya düzeltirsiniz. Ben tekrar aynı servisle gidip kavga etmek zorunda değilim

Tuba
Tuba
15 Kasım 2024 12:20

Philips bir daha aynı servise yönlendirdi. Gönderdik ürün geldi. Şimdi tuşlar doğru fakat üründeki su bitince ilk aldığımda otomatik duruyordu şimdi durmuyor çalışmaya devam ediyor. Ayrıca sıcak suya basınca ses geliyor ama su vermiyor. Bir sorun çözüldü başka sorunlar çıktı. Yine müşteri hizmetleri ile görüştük yine aynı servise götürün diyorlar. Sürekli servise götürüp başka bir eksikle alıp bir daha servise götüreceğiz sonsuz döngü gibi. Sonuç olarak kahve makinemizi 2 aydır kullanamıyoruz. Başka bir servise yönlendirin diyoruz onu da kabul etmiyorlar. Satış sonrası destek gerçekten sıfır. Bir daha bu markadan başka bir ürün almayacağım. Bu iş de Tüketici Hakem Heyeti'ne kadar gidecek

Şuheda sonuçtan hiç memnun değil

Philips Espresso Makinesinde Parça Kırılması Ve Artan Ses Sorunu

02 Ağustos 2025 17:06

Aynı Ütüde Tekrarlayan Arıza Ve Yetersiz Servis Desteği

Melis
17 Haziran 2025 22:30
Sevilay sonuçtan hiç memnun değil

Sevilay
02 Aralık 2024 11:57