Reyhan
30 Eylül 2024 02:07

Trendyol’dan Philips marka Sc1997/00 Lumea Lazer Epilasyon IPL Tüy Alma Cihazı, satın aldım. Ancak prize takınca cızırtılı ses geliyordu. Her an patlayacak ya da içeride bir şeyler yanacak hissi. İnsan vücuduna kullanılacak bir ürünün bu elektrik sesi ile kullanılması mümkün değil. Ürünü bu sebepten dolayı kullanmadan iade ettim. Ama kişisel ürün olmasından dolayı iadem reddedildi. Elektrik ve teknik sorun yaşanılan her ürün; kişisel ürün olması gerekçesi ile iade edilmemesi diye bir olay yok. Ayrıca satışa sunulurken de 15 gün içerisinde ücretsiz iade edilebileceği de yazıyordu. Philips de 60 gün iade hakkı tanıyor ama satıcı ürünü servise yollayıp arıza tespit edilemediğini söyledi. Ben Trendyol'dan başka bir satıcıdan aynı ürünü de satın almıştım. Bu ürün tarafıma geri gönderildi. Bir an önce bu ürünün iadesi yapılarak paramın geri ödenmesini talep ediyorum. Elimde 2 tane lazer cihazı oldu. Şu an Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

30 Eylül 2024 01:35

Ek
30 Eylül 2024 09:45 (Şikayetten 7 saat sonra)

İrem
İrem

Aynı sorun benim cihazımda da var sorunu çözebildiniz mi acaba?

Özlem
Özlem

Merhaba aynı sorun bende de var siz çözebildiniz mi acaba

Aysenur sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Ev Aletleri Philips Ürün İade Kabul Etmiyor! Çünkü İşlerine Öyle Geliyor!

Aysenur
10 Temmuz 2024 15:27
Arife sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol'dan Aldığım Ürünün İadesi Ve Fatura Gönderimi Konusunda Mağduriyet Yaşıyorum

Arife
30 Temmuz 2025 15:10
Seher sonuçtan hiç memnun değil

Arızalı Ürün, Eksik Belgeler Ve Ulaşılamayan Satıcı Nedeniyle Mağduriyet

Seher