Eray sonuçtan hiç memnun değil

29 Nisan 2024 19:10

25/04/2024 tarihinde 77BT*** plaka numaralı Peugeot 3008 marka aracımı sabah çalıştırdığımda 'Airbagler veya ön gergili emniyet kemerleri arızası' uyarısı aldım. Bunun üzerine Yalova Soysal Peugeot Yetkili Servisi'ne götürdüm. Tarafıma verilen randevu üzerine aynı gün saat 14.45 sıralarında söz konusu yetkili servise aracımı tekrar götürdüm. Aracımdaki arızanın incelenmesi sırasında, iş tulumu giymiş olan servis görevlisinin elindeki sigara nedeniyle aracımın sağ ön koltuk deri döşemesinde yanık izi oluştu. Servise ait kamera kayıtlarının incelenerek gerekli yasal işlemlerin yapılmasını talep ediyorum.

Eray
13 Mayıs 2024 10:52

Peugeot tarafından yapılan geri dönüşümde "Yapılan incelemede servis tarafından tarafıma arıza hakkında genel bilgilendirme yapıldığı ve aracımın genel kontrollerinin yapıldığı, bu esnada herhangi bir olayın meydana gelmediği, aracımın şirket aracı olduğu ve birden fazla şoför tarafından kullanıldığı için zararın bizim tarafımızdan verilmiş olabileceği" söylenildi. Kendi gözlerimin önünde gerçekleşen olayı hem inkar geldiler hem de hususi olan aracıma şirket aracı dediler. Kısacası 20 gün boyunca inceliyoruz diyerek kamera kayıtlarının silinmesini sağlayarak suç delillerini kararttılar. Bu saatten sonra Soysal Servisinin önünden geçmem.

Muhammed

Merhaba aracı alalı 3 ay oldu aynı arızayı verdi az önce. Stop edip tekrar çalıştırıyorum ama her defasında çıkıyor. Sorununuzu çözdüler mi?

Ebubekir

Merhabalar. Benim aracımda da aynı sorum çıktı. Akü kutup başını söküp taktım saatlerce bekledim geçmedi. Sizin sorun düzeldi mi? Düzeldiyse nasıl düzeldi?

Eray

Bende sadece bir kere arıza verdi. Stop edip 5-10 dakika sonra çalıştırınca bir daha arıza vermedi.

Sedat
23 Ekim 2023 19:48