Esma sonuçtan hiç memnun değil

Petek Boncuk Eksik Ürün Gönderiyor

Petek Boncuk Eksik Ürün Gönderiyor
07 Şubat 2024 14:31

Petek boncuk web sitesinden yılbaşı indiriminde 1.200 TL'lik bir alışveriş yaptım ve mağazadan teslim alma seçeneği ile 3-4 gün sonra gidip ürünleri teslim aldım. Gittiğimde, sadece bir ürünün ellerinde olmadığını ve onun yerine başka bir ürün seçebileceğimi söylediler. Şehir dışına gideceğim için acelem vardı ve ürünleri alıp ayrıldım.
Sonrasında ürünleri açıp kontrol etmeden bıraktım. Döndüğümde de kontrol etmeyi düşünmeden öylece bırakmıştım. Dün gece hobi malzemeleriyle bir şeyler yapmak istediğimde, aldığım boncuklarla kombin yaparken bazı ürünlerin eksik olduğunu fark ettim. Sipariş detaylarıma e-postadan baktığımda, 3'er 5'er aldığım ürünlerden bazılarının tek olarak konulduğunu ve toplamda 21 parça eksik olduğunu gördüm. Kendilerine Instagram üzerinden ulaştım ve zaman geçtiğinin farkında olduğumu belirttim, ancak yardımcı olmadılar. Yoğunluk nedeniyle atlanmış olabileceğini söyleyebilirlerdi.
Eksik ürünlerim yaklaşık 110 TL tutuyor ve şu an sepetimde 2.700 TL civarında ürün bulunuyor. Bu durumda alışveriş tercihim artık siz olmayacaksınız. Diğer sitelerden daha uyguna satıyorsunuz fakat bu yaşananlar kabul edilebilir değil.

30 Temmuz 2024 16:21

Musso Season Ürünün Boncukları Koptu