Esra sonuçtan hiç memnun değil

19 Mart 2023 17:58

9 Aralıkta 15 gün içinde montajı yapılarak teslim edilmesi gereken pergozone pergola bugün 18 Mart tarihi itibariyle hala tamamlanmamıştır, yapılan her imalat hatalı-kusurlu bırakılmıştır.
1-) Tek parça olması gereken yağmur oluğu ekli 2 parça ve kısa.
Ayrıca uygulamada eğim verilmedi, gideri yapılmadı, yalıtımı yapılmadı. 3 noktadan tüm suyu iç mekana akıtıyor.
2-) Pergola düzgün kapanmıyor, potluk ve hizalama problemi var
3-) Pergola için yeterli eğim verilmediği için su üzerinde birikiyor
4-) Motor kabloları kullanılmış, ek yapılmış
5-) Motor kumandası 2. El, çalışmıyor
6-) Pergola birleşim kapağı ters monte edilmiş, su havuzu oluşuyor
7-) Silikon eksikleri var. Bina ile birleşim noktalarından su alıyor
8-) Silikon işçiliği sıfır.
9-) Sabit kısım için kullanılan saclar düzgün vidalanmadığı için hem görüntü çirkinliği oluşturuyor, hem de birleşimlerinden su alıyor

Tek bir iş kalemi düzgün yapılmadı. 3.5 aydır düzelttirmeye çalışıyorum. 3 gün sonra,5 gün sonra 1 hafta sonra... Defalarca geleceğini söylemesine rağmen, söz verdiği gün gelmiyor, telefonu açmıyor. Israrla arayınca yine hiçbir organizasyon yapmadan 1 hafta sonrasına gün veriyor, sonuç aynı.

En son geçen 14 Martta kendi beceremediği için, işi taşere ettiği farklı bir ekibi düzeltmek için getirdi ama gerekli malzemeleri temin etmediği için yine iş yapılamadı. Kapama yapılacak kompozit yok, yalıtım yapılacak kimyasal yok, kumanda yok, vida yok, merdiven yok... Çünkü program yok!

İş programı yapamayan, işi taşere eden onu da yönetemeyen, iletişim kuramayan, sürekli yalan söyleyen hepsinden önemlisi yaptığı işle zerre kadar ilgisi, bilgisi İş ahlakı olmayan merdivenaltı bir firma.

Bu halde bıraktığı yetmezmiş gibi 'Ben yapmam gerekeni fazlasıyla yaptım ' diyecek kadar sorumluluktan uzak, yapılandan bihaber!

Netice itibari ile şu an işi düzeltebilecek ekip arıyorum. Maddi manevi verdiği zararın hesabı yok.

Ben bin pişman oldum maalesef.
Video ve fotoğrafları ekliyorum.

20 Mart 2023 13:26

2 yıl garanti verdikleri, montajı dahi yapılamayan pergola

04 Nisan 2023 15:42
Pergozone pergola  Kabusu Bitmiyor

Fotoğraf sınırı olduğu için her kusuru yükleyemiyorum. Düzgün yapılan parça yok maalesef.