Engin sonuçtan hiç memnun değil

Pendik Devlet Hastanesi Kaynarca Semt Polikliniği'nden Şikayetçiyim

04 Ağustos 2023 00:34

Geçen ay silahlı kuvvetlerden emekli oldum. Dışarıda silahlı güvenlik olmak maksadıyla istenen sağlık raporu için Pendik Kaynarca Semt Polikliniği'ne gittim geçen sene görevimin yoğunluğu ve ailemden uzak olduğum için moralimin bozuk olması nedeniyle eşimin tavsiyesiyle psikiyatri polikliniğe gitmiştim 3 ay Lustral denen ilacı kullanmıştım doktorun tedaviyi tamamlamasıyla ilaçları bırakmıştım tam 8 ay psikiyatri polikliniğinde doktor ilaç kullanmışsınız dedi izah ettim ayrıca silahlı kuvvetlerde periyodik muayenelere gittim. Devlet bana 2 silah zimmetlemiş görev vermiş olumsuz rapor verdiler 2 sene ilaç kullandığım için yapamazmışım. Durumu açıkça izah ettim 860 lira paramı aldılar dinlemediler bile suratıma heyet başkanı baktı ve olamazsın dedi yazıklar olsun ayrıca dahiliye doktoru içeride telefonunla oynuyor millet sırada diğer doktora yönlendiriyor ben hakkımı helal etmiyorum peşini bırakmayacağım, insanları dinlemeden yüzüne bakmadan karar veremezsiniz yazıklar olsun 3 gün uğraştırdınız kapılarda beklettiniz aldığınız parayı hak etmiyorsunuz şahsi fikrim bu.

Merve sonuçtan hiç memnun değil

Pendik Devlet Hastanesi Dahiliye Doktorunun Randevuya Geç Gelip Hastayı Muayene Etmemesi!

22 Ağustos 2023 19:51

Heyet Raporu Sürecinde Zaman Ve Emek Kaybı