Pendik Devlet Hastanesi Anestezi Bölümü Engelli Hasta

27 Şubat 2024 12:18

Engelli kardeşim için anestezi gerektiğinden yönlendirildiğimiz hastanede kan değerlerinin düşük çıkması sonucunda dahiliye bölümünde 3 gün yatış verildi. Gösterilen ilgi için teşekkür ederim. Ancak 3 günlük yatışın ardından anestezi polikliniğine tekrar gittiğimizde, kan değerlerinin ölçülmesi gerektiği söylendi. Saat 15:30 civarı olduğu için bu işlemi yapamayacaklarını belirttiler ve müsait bir zamanda getirmemi istediler. Aradan 5 gün geçtikten sonra sabahleyin kardeşimi tekrar hastaneye götürdüm. Bu defa anneme, farklı bir doktorun görmesi gerektiği, ancak o doktorun orada olmadığı söylenerek geri gönderildiler. Bu ne biçim ciddiyetsizliktir? Kardeşim 3 gün hastanede yattı. Gelmemizin nedeni zaten anestezi almak ve bu işlemlerin o süre içinde tamamlanması gerekiyordu. Sonra tekrar getiriyorum ve 5 gün sonra geleceğimizi söyleyince 'tamam' diyorlar, ardından doktor yok. Engelli kardeşim hastanenin karşısında oturuyor. 'Evet' dediğimizde, getireceğimiz kişiler veya onunla ilgilenecek olanlar işte çalışmıyorlar, hayatlarını kazanmıyorlar, bu nedenle sorun olmazmış gibi davranılıyor. Umarım gerekli idari birimler bu durumu dikkate alırlar.

26 Temmuz 2023 13:38

Hastanede Yanlış Teşhis Ve İletişim Sorunları