Pendik Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi Yanlış Kanal Tedavisi Yapıldı

07 Haziran 2023 17:13

Dişime kanal tedavisi yapıldı. Bu hastanede dr. ***** hanım kanal tedavi işlemimi yaptı. İltihaplı dişime kanal tedavi yapmış ve yanlış bir kanal tedavi işlemi gerçekleştirdi. Dişimin geceleri köklerine kadar ağrıdı dişimin arkası kırıldı ve bir ay sonrada önü kırıldı. Çünkü kanal tedavisi yaparken o kadar dişimi inceltmiş ki şimdi dişimi kurtarmak için 5 tane özel hastaneye işinin ehli olan doktorlara muayeneye gittim ve kanal tedavi işlemimin ne kadar yanlış yapıldığını söylediler. Kaç gündür dişimi kurtarmak için bir sürü özel hastaneye para verdim ve dişimin köküne kadar doktor **** hanım dolguyla doldurduğu için kanal tedavi tekrarının yapılsa da bir ay sonra tekrar aynı durumla karşılaşacağım için dişimin çekilmesi gerektiğini ve implant yapılması gerektiğini söylüyorlar. Böyle işini bir an önce yapıp hastaları başlarından savmak için **** hanım gibi doktorlar insanların dişlerini mahvediyorlar.
Ben daha 20 yaşındayım ve hiçbir dişimde sorun yok **** hanım yüzünden dişsiz kaldım. Dişim bir yıl ağrısaydı da ***** hanıma tedavi olmak için gidip dişsiz kalmasaydım.

Nisanur
Nisanur

Merhabalar, ben de kanal tedavisi yaptırmak için gideceğim ancak bu doktorun baş harfini yazıp sonraki harfleri sanürleyerek tekrar yazar mısınız.🥲

Yanlış Tedavi Ve Acı Dolu Deneyim

01 Mart 2025 01:30

Ataşehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Kanal Tedavisi Kabusu!

12 Kasım 2023 00:42

14 Aralık 2023 10:56