Simay sonuçtan hiç memnun değil

Pembepati Veteriner Kliniği Pembe Pati Veteriner İhmalkarlık Ve Hatalı Tedavi

26 Ekim 2023 19:31

Pembe pati veterinerliğe kedim zor nefes alıyor. Şikayetiyle gittim, gittiğimde iğne yaptılar hiç test yapmadan kendi kendilerine tanı koydular o günün akşamı kedim çok daha kötüleşti kesinlikle o hale gelecek kadar kötü değildi. Yaptıkları iğne ne iğnesiyse artık kedimi o hale getirdi, ertesi gün kedim çok kötü oldu. Hemen yine pembe patiye gittim normal dediler yine aynı o yaptıkları iğneden yaptılar gönderdiler. Başka hiçbir müdahalede bulunmadılar. Kedim çok kötü bir haldeyken, çıktım veterinerden kedim eve gelemeden vefat etti. Yaptıkları iğne ne iğnesiydi kedime niye başka bir müdahalede bulunmadılar, bu olayın sorumluları kesinlikle pembe pati. Kedim zor nefes alıyordu bir süredir ama o hale gelecek gibi değildi, pembe patide ne iğnesi yapıldı. Artık bilmiyorum ve başka müdahalede de bulunmadılar, kedimi ölüme terk ettiler.

Yorumlar (5)

Guler

Hanımefendi ben yakını değilim bir sizin yaşadığınızın aynı ben yaşadım Çok üzgünüm kuzum ölümle savaşti. Geri getirdiler. Sizin acınızı kendiniz yaşar bende kendi acımı yaşarım. Kedim için ben milyarlar harcadım. Kimsenin akrabası değilim yaşadıklarımı yazdım. Size de sabır dilerim.

Simay

İnanın biz de harcadık konu para değil zaten ama sizin başınıza gelmeyen bir şey başkasının başına gelebilir o yüzden bunu düşünüp konuşun lütfen.

Guler

Pardon tuş hatası Kedinizi kaybettiğiniz için olacaktı

Guler

Kendinizi kaybettiğimiz için çok üzüldüm. Sizin yazdığınız tarihte kedinizi kaybettiniz. Eğer öyleyse benim kedimde o tarihte hasta ve pembepati veteriner kliniği ilgilendi. Bence ve benim gibi düşünen çok hayvansever vardır. Pembe pati veteriner gibi ilgili hocam ve ekibi başka yerde görmedim. Benim çocuğumda sizin bahsettiğiniz gibi nefes zorlanması ve idrar atamiyordu. Gece hocamı aradım. Kliniğe gittiğimde Pembe saçlı Çağla HM idrar yaptırdı hava verildi. Diğer doktorlarım sizlerde çok ilgilendiniz. Sizin ilginiz hayvan sevginizi gittiğim hiçbir klinikte görmedim. Hanımefendi önce rolleri değiştirip muhasebe yapıp sonra şikayet yazalım.

Simay

Sizi hiç alakadar etmez sanırım pembe patinin yakınlarısınız. Benim yaşadığım sorunu bir başkası yaşamayabilir önce bunu muhakeme edebilin lütfen ahkam kesmeden önce.

06 Ağustos 2023 18:18

Yanlış Uygulanan Aşı Ve Tedavi Sonrası Kedimin Kaybı