Party Market Ankamall Parti Malzemeleri Fahiş Fiyat

17 Mayıs 2023 12:03

Doğum günü için aldığım ürünlere 675 lira verdim. Aynı ürünleri internette 142 liraya bulduğum için aldığım andan 15 dakika sonra tekrar mağazaya giderek iade etmek istedim. Mağazanın iade ve değişim yapmadığını ve danışmaya şikayet etmem gerektiğini söylediler. Danışmanın mağazalara karışamayacağını söylememe rağmen danışma iade al derse alacak mısınız diye sordum. Evet alırız yanıtını aldıktan sonra danışmaya gittim. Ve söylediğim üzere danışma asla böyle bir konuya müdahil olamayacağını belirtti. Mağaza bizi oyalamak adına AVM içinde yordu. Ankamall yönetimine giderek olayı anlattım. Mağaza sahibini aradılar ve aynı cevabı alarak iade kabul etmeyeceğini belirttiler. Google yorumlarda bir gün sonra iade isteyen vatandaşa nereden bilelim kullanıp getirmediğinizi aynı gün içerisinde getirseydiniz iyi niyetimizden dolayı alırdık demişler. Ben 15 dakikada ürünleri kullanamayacağıma göre neden geri almadılar. Tamamen bahane. Piyasanın 4 katını sırf AVM de diye satan bir yere kesinlikle uğramayın.

Erkan
Erkan

Şimdi mağazadan Alışveriş yapacaktım. AVM mağazası olduğundan yorumlara bakmak istedim. Yaptığınız yorum bana yol gösterici oldu. Teşekkürler

13 Ağustos 2023 10:43
Gökçe sonuçtan hiç memnun değil

Der-Liebling Asla İade Kabul Etmiyor

02 Mart 2025 23:20