Mazlum sonuçtan hiç memnun değil

PancakeSwap Panç Üzerinden İnsanları Yanıltma

13 Nisan 2024 20:57

Telegram üzerinden bir borsa uzmanı kanalı tarafından yönlendirildim ve bu işlem Binance üzerinden gerçekleştirildi. Sorumlu olan Binance'dir. Pancakeswap'tan saga adlı kripto para birimini satın aldım ve şu anda satış yapamıyorum. Bu coin şüpheli olarak listelenmiş ve bize gerçekmiş gibi satıldı. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Ayrıca, web3'te listelenmemiş coin olarak geçiyor. Eğer adreste saga olarak görünüyorsa, bundan tamamen pancakeswap sorumludur.

Pancakeswap üzerinden coinlerimi satmaya çalıştığımda 'fiyat hareketi nedeniyle bu işlem başarılı olamayacak. Sapma toleransınızı artırın.' şeklinde bir hata mesajıyla karşılaşıyorum. Not: transfer ücreti ve yeniden temellendirme tokenları pancakeswap v3 ile uyumsuzdur. Transfer ücreti ve yeniden temellendirme tokenlerinin pancakeswap v3 ile uyumlu olmadığını belirtmek istiyorum.

Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. İnsanları mağdur eden bu durum karşısında Binance nasıl izin veriyor? Eğer bu token/coin sahte ise, bunun önleminin alınması ve mağduriyetlerin yaşanmaması konusunda sorumlu olanlar Binance ve pancakeswap uygulamalarıdır. Lütfen yardımcı olun. Sorumlulukları kapsamında zararı tazmin etme yükümlülükleri de bulunmaktadır.

Hasan sonuçtan hiç memnun değil

13 Nisan 2024 23:05
Pancakeswap Saga Coin Satışı
Yasin sonuçtan memnun değil

09 Nisan 2024 14:59

09 Nisan 2024 15:06
Selim sonuçtan hiç memnun değil

15 Nisan 2024 16:30
Burak sonuçtan hiç memnun değil

09 Nisan 2024 12:38
Pancakeswap Saga Alıma İzin Var Satışa Yok!