Semra sonuçtan hiç memnun değil

Erbaa. Oztat_yaprak (Instagram) Ödemesini Yaptığım Yaprağı Göndermiyor!

03 Haziran 2024 13:39

21 Nisan Günü Instagram üzerinden numarasını aldığım f*** ö*** adlı kişiden 700 TL karşılığında 5 kilo salamura yaprak istedim. O da uç yaprakları olduğunu Mayıs'ın 25'inden sonra kargolanacağını söyledi. Ben de sözüne inanıp 700 TL ödemesini yaptım. Şimdi telefonlarıma cevap vermemekte Mesajlarımı okuyup cevap vermiyor Hatta bence bugün engellemiş görünüyor çünkü attığım mesajlar görünmüyor bu kadar sabrettim bir şey yazmadım kargoyu gönderdiğini söyledi ama takip numarası istedim de takip numarası atamadı bu kadar zaman zaten bana süre tanıdım sabrettim İnşallah bugün bu mesajları gördüğün zaman gönderimi yapar.

13 Haziran 2024 20:24
Selma sonuçtan hiç memnun değil

11 Mart 11:51
Hanife sonuçtan hiç memnun değil

Sipariş Edilen Salamura Yaprakların Kalitesi ve Müşteri Hizmeti Hakkında Şikayet

16 Ağustos 19:09

06 Mart 18:09