Mehmet sonuçtan memnun

Özler Av Bayii Ve Kwc Sorumsuzluğu

23 Nisan 2024 11:37
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
“Kısa sürede dönüş yaptığınız için teşekkürler silah kargolanınca şikayetimi geri çekeceğim tekrardan anlayışız için teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim”

Adana'dan KWC marka havalı tabanca aldım; ancak garantisi bitmeden, iki aylık tabancam arıza yaptı. Satın aldığım yerle iletişime geçtim ve silahın servisi olan İzmir'deki Özler Av bayisine gönderilmesi gerektiğini söylediler. Ancak Özler Av tarafından, silahın garanti kapsamı dışında olduğu, daha önce içi açılıp söküldüğü ve silahın yapılmayacağı söylendi. Gerekçe olarak da silah kabzesinin vidalarındaki tornavida izini gösterdiler. Fakat silah daha önce hiç açılmadı; sadece her silahta olduğu gibi zaman içerisinde kabze vidaları gevşedi ve sallanmaya başladı. Bu sebepten ötürü, silah hiç açılmadan kabze vidaları, askeri personel olan babamın gözetiminde sıkıldı. Her ne kadar durumu Özler Av bayisine anlatsak da kabul etmeyip, silahı yapmamakta ısrar ettiler. Yedi bin TL verip iki ay kullandığım tabancamın, Özler Av bayisinin sorumsuz tutumundan dolayı çöpe gitmesi sonucunda Tüketici Hakları Mahkemesi'ne başvurdum.

24 Nisan 2024 12:09 (Şikayetten 1 gün sonra)
25 Nisan 2024 11:09

Özleravcılık
Özleravcılık

20,04,2024 tarihinde ismail kısacık adlı kulanıcımızdan gelen KMB15 modeli W0121601669 seri NUMARALI27,02,2024 fatura tarihli 4,5MM havalı tabanca servis girişindeki incelemeler sonucunda silahın kullanıcı tarafından sokulduğu tespit edilmiştir kullanıcısı bilgilendirildiğinde il olarak yağlamak ve bakım için açtığını beyan Etiler sonrasında kabze vidalarının gevşediği için sıkıldığını beyan Etiler kontrollerde silahın tetik yayının kırık olduğu ve tetikle horoz arasındaki bağlantı parçasının olmadığı tespit edildi yetkili servis dışında müdahaleden dolayı garanti dışında olduğu bilgisi verildi kulanıcıya ayrıca silahtaki deformeler ve çizik –boya atamaları 2 aylık tabancayla uyuşmuyor eğer bu ürün 2 ay içerisinde bu hale geldiyse çok hor kullanılmış olduğu kanısındayız garanti kapsamı dışında olmasına rağmen tetik yayı değişti eksik parçaları takılıp bakımı yapılıp testlerden sonra kulanıcıya ücret almadan bu defalık gönderim yapıldı…. Not: ürünle ilgili resim ve tutanaklar kayıt altına alınmıştır…

Havalı Tabancam Tamir Edilmeden Ve Eksik Parça İle Geri Gönderildi

Abdullah
24 Temmuz 2025 23:39
Havalı Tabancam Tamir Edilmeden Ve Eksik Parça İle Geri Gönderildi

Özler Av Tamir Edilmeden Geri Yollanan Ürün

08 Aralık 2023 16:35
Bora sonuçtan çok memnun

13 Ekim 2023 19:27
"İlgi ve alakaları için teşekkür ediyorum."
izmiravmarket.com Arızalı Ürünü Değiştirmiyorlar