Tuba sonuçtan hiç memnun değil

Özel Ortadoğu Hastanesi (Adana) Ortadoğu Hastanesi Doğum Sonrası İlgisizliği

05 Şubat 2024 13:45

24.01.2024 tarihinde Ortadoğu Hastanesi'nde doğum yaptım. Özel sağlık sigortam olmasına ve bu hastaneyle anlaşmasının olmamasına rağmen, Kadın Doğum Doktorum F***** Hoca'dan duyduğum memnuniyet sebebiyle başka bir hastaneye gitmedim ve bu hastanede takibime devam ettim. Sezaryen ameliyatımı yapan F***** Hoca'dan oldukça memnunum; ancak ameliyattan çıktıktan sonra yaşadığım sorunlar beni üzdü. Emzirme eğitimi gibi birçok konuda ameliyata girmeden önce belgeler imzalatıldı. Ameliyattan sonra eğitim verileceği söylendi; fakat emzirme teknikleri bile gösterilmedi. Damar yoluma takılan iğnenin ucu çıktığı için tüm serum deri altına sızdı ve tüm kolum şişti. Bu yüzden bebeğimi kucağıma alıp emziremedim bile. İkinci kolumdan damar yolu açılmaya çalışıldığında o kısım da şişmeye başladı. Daha önce böyle bir deneyimim olmamıştı. Üç hemşire de basit bir damar yolu açma işlemini başaramadı. VIP oda tutmamıza rağmen odamız hijyen açısından yetersizdi. Sabah saatlerinde çalışan hemşirelerin ilgisizliği beni rahatsız etti. Mini buzdolabının bile ara rafı yoktu. Ödediğimiz ciddi ücrete bakınca, devlet hastanesinin odalarının buradan çok daha iyi olduğunu gördük. Arkadaşlarıma doktorumdan ne kadar memnun olduğumu anlattıkça, bu hastaneyi tercih etmek istediklerini belirtiyorlardı; ancak hastanenin bu ilgisizliği ve profesyonellikten uzak tutumları nedeniyle, artık kimsenin burayı tercih etmemesini düşünüyorum.

10 Ağustos 2024 18:09

Doğum Sürecinde Kötü Hizmet Ve İlgisizlik