Müge sonuçtan hiç memnun değil

Haksız Aşı Ücreti: Özel Hastanede Mağduriyet

15 Aralık 2024 00:54

27.11.2023 tarihinden Lüleburgaz Özel Medikent Hastanesi'nde doğum yaptım. Hepatit b taşıyıcısı olduğum için bebeğime doğumun hemen ardından reçete yazılıp "immuno globulin" aşısı yapıldı ve bu aşı için nakit olarak 7.000 küsur lira ödeme alındı. Ancak daha sonra öğrendim ki bu aşı ister devlet hastanesinde olsun ister özel hastanede olsun ücretsiz yapılan bir aşı ymış. Bizden haksız ücret aldılar. Fatura ya da Kredi kartı ekstresi gibi bir belgeye de sahip olmadığımız için resmi şikayette bulunmadım ancak bu hastaneye gelecek olanlar dikkat eder belki diye yazıyorum. Doğumumu klinik doktoru yaptırdığı için zaten diğer hastalardan fazla ücret ödedim. Sezaryen doğum olduğu halde toplamda 24 saat hastanede kaldım ve çıktım, yine de bir şekilde insanın o anda ki çaresizliğini kullanıp fazladan para alabiliyorlar demek ki

15 Aralık 2024 00:43

27.11.2023 te Lüleburgaz Özel Medikent Hastanesi'nde doğum yaptım. Hepatit b taşıyıcısı olduğum için bebeğime doğumun hemen ardından reçete yazılıp immuno globulin aşısı yapıldı. Bu aşı için nakit olarak 7.000 küsur lira ödeme alındı. Sonradan öğrendim ki bu aşı ister devlet hastanesinde ister özel hastanede olsun ücretsiz yapılan bir aşı ymış. Bizden haksız ücret aldılar. Nakit ödeme olduğu için kredi kartı ekstresi yok, fatura vermediler ve o esnada ödemeyi yapan ablamın aklına da gelmemiş fatura almak o yüzden resmi şikayette bulunmadım. Bu hastaneyi tercih edecekler dikkat eder diye yazıyorum. Sezaryen doğum olduğu halde toplamda 24 saat hastanede kaldım ve çıktım, doğumu klinik doktoru yaptırdığı için zaten diğer hastalardan fazla ücret ödedim yine de o andaki çaresizlikten faydalanıp fazla para almanın bir yolunu buluyorlar demek ki

13 Aralık 2023 12:50

Fuar Hastanesi Doğum İçin Bizi Zor Durumda Bıraktılar.

20 Ağustos 2024 04:59
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Özel Egekent Hastanesi Sigorta Kapsamı Dışında Kalan Ücret Şoku

26 Ağustos 2024 19:16