Beril sonuçtan hiç memnun değil

Özel Fatma Hatun Hastanesi Lazer Epilasyon Seansı Alamıyorum

09 Mayıs 2024 16:54

Lazer epilasyon için randevum iptal edildi. Yapan personelin izne çıkmasından dolayı iptal gerçekleşti. Sonrasında bana önerilen günler uymadı, Mayıs'ın ilk haftası aramam söylendi. Aradım fakat geri dönüş yapılmadı. Bugün ancak ulaşabildim ve tüm randevuların dolduğu, Haziran sonuna randevu verebileceklerini belirttiler. İşim dolayısıyla uygun zaman ayarlamakta zorlandığımı belirtmeme rağmen, kendilerinden kaynaklanan bir sorun sebebiyle mağdur oldum. Normalde buraya kayıtlıyken ilk seansımı Ç****'da aldım, bu durum bilgim dışında gerçekleşti. Şimdi ise F**** Hastanesi'nde daha geç saatlere kadar seans yapıldığını, oraya gitmem gerektiğini söylediler. Oraya gittiğimde yine randevu olmadığını öğrendim. Ayrıca, kendimizi onlara göre ayarlamamız gerektiği ifade edildi. Dikkatimi çeken bir diğer husus ise, kendi isteklerine bağlı olarak bazı günler saat 19:00'a kadar bile seans yapmalarıydı. İsteseler yardımcı olabilecekken, kendilerinden kaynaklanan bir sorunda müşterilerini mağdur ediyorlar. Merak ettiğim konu, eğer bu kadar yoğunlarsa neden hala lazer epilasyon seansına hasta kabul ediliyor? Seanslar öncesi tüm ücretin peşin alınması sebebiyle, memnun olmasak bile ayrılamıyoruz. Ya vakit geçmeden seansıma alınmalıyım ya da param iade edilmeli. Araya üç ay girdikten sonra lazer epilasyondan istenen verim alınamayacağı aşikardır.

09 Mayıs 2024 16:45

Lazer epilasyon için randevum iptal edildi yapan personelin izne çıkmasından dolayı. Sonrasında bana önerdiği günler uymadı, Mayıs ın ilk haftası aramam söylendi. Aradım ama geri dönüş yapılmadı. Bugün ancak ulaşabildim. Tüm randevuların dolduğu, Haziran sonuna randevu verebileceklerini söylediler. İşim dolayısıyla uygun vakit ayarlamakta zorlandığı belirtmeme rağmen kendilerinden kaynaklanan bir sorunda ben mağdur oldum. Normalde buraya kayıtlı iken ilk seansımı Çağsu da aldım, bilgim dışında oldu. Şimdi de Fatma Hatun hastanesinde daha geç saatlere kadar seans yapıldığını, oraya gitmemi söylediler. Gittiğimde de yine aynı şekilde randevu olmadığını söylediler. Ayrıca kendimizi onlara göre ayarlamamız gerektiğini söylediler. Dikkatimi çeken şey ise kendi isteklerine bağlı olarak bazı günler 19 da bile seans yapmaları oldu, isteseler yardımcı olabilecekken kendilerinden kaynaklanan bir sorunda müşterilerini mağdur ediyorlar. Merak ettiğim şey madem bu kadar dolu neden hala lazer epilasyon seansına hasta kabulü yapılıyor? Seanslar öncesi tüm seansların ücreti peşin alındığı için memnun olmasak bile ayrılmıyoruz. Ya vakit geçmeden seansıma alınayım ya da paramı iade etsinler. Araya 3 ay girdikten sonra lazer epilasyondan zaten istenen verim alınamaz ki.

Elif sonuçtan hiç memnun değil

Özel Mercan Hastanesi Lazer Epilasyon Sorunu!

03 Haziran 2024 18:47

Lazer Epilasyon Randevularında Sürekli Erteleme Sorunu

22 Ekim 2024 01:09
Berfin sonuçtan hiç memnun değil

Ataköy Hastanesi Lazer Epilasyon Pişmanlığım

06 Temmuz 2023 13:28
Çağla sonuçtan hiç memnun değil

A Hastanesi İçindeki Epilasyon Firması Gitmiş Seanslarımız Yandı

14 Temmuz 2023 23:58