Özel Dent35 Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Dent35in Kırılan Çeneyi Hatalı Yapıp İlgilenmeyip Damağı Da Bozmaları

30 Aralık 2023 16:14

2021 Temmuzda çene kemiğim kırılınca Dent35e gelme hatasına imza attım (o zamanki soyadım Kara benli dir) Çenem lastik ve vidalarla sabitlendi 3 hafta pipetle beslendim. 5 kilo verip yaşantıma devam edemedim. Diş fırçalamak bile zordu ve hemen katı gıdaya geçiş yapamıyordunuz. Bu yorucu süreçten aylar sonra ağzımda anormallik hissetmeye başladım. Çenemden çatır çutur sesler geliyor, ağzımda sanki kemik atıyor gibi tuhaf bir şey hissediyordum bir şeyler oynuyordu. Elma, hamburger gibi yiyecekleri yerken sıkıntı yaşıyordum kemik batıyordu. Çenemi görüş almak için üniversitede hocaya gösterdim. Çenemin hatalı yapıldığını söyleyip röntgen üzerinde gösterdi."Sizin çenenizi nerede yapmışlar" dedi. Doktorsa röntgenimi çekmeyip bakmadı bile ben hocayla konuşurum şeklinde ilginç bir cevap verdi. Tedavi sonrası bu tarz sesler olabilir çok sorun yasarsan ileride çene eklem yıkaması yapabiliriz dedi. Zaten sorun yaşadığımı söyleyince "dışarıdan insanlar duyuyor mu? "Diye sordu. Çenemde sorun olduğunun ispatı başka insanların duymasına mi bağlıdır? Benim duymam yeterli değilmiş demek ki. Tedavi esnasında ilgili olan Dr. Şikayetle dönünce sonraya atmak istedi, ısrar edince yaptı ama röntgen çekip bakması gerekirken diğer şikayetlerimi sohbetle geçiştirdi. Aradan aylar geçti bu defa çenemin sağ kemiğinde ağrı, yemek yerken kemik kısmının batması, öpüşememe, çeneden gelen sesler, konuşurken bazen tıslayarak konuşma, esnerken ağzımın sanki kırılacakmış gibi sesler çıkarması, ağzımı kapatırken çenemin oynar gibi oluşu, sanki kemiğim bir yere baskı yapıyormuş gibi hissetme şeklinde sorunlar ortaya çıkmaya başladı ta ki dün ağzımın içi ağrıyana kadar. Ağrının geldiği yere bakarken üst damağı komple değişik bir rengin kapladığını şok geçirerek gördüm! Baskı yapıyor ses çıkıyor dediğim yerde beyazlık var, oradan damağa doğru renk değişimi başlıyor! Yaklaşık 20 gündür ağzımdan değişik tat alıyordum anlam veremiyordum bundanmış. H***** Bey şimdi gitsin hocayla konuşsun. Ücretini ödeyip zahmetini çektiğim bir şey için benim tekrar uğraşma zorunluluğum yok! Vidalara dolar üzerinden yüksek bir ücret ödedim, Dr. Ağzımdan çıkan kullanılmış vidalara kadar aldı. Asistan çöpe atacakken attırmadı sakla dedi. Bana tuhaf gelince istersen sana vereyim dedi istemedim. Ben vidama kadar verdim, o hastasını sahiplenmeyip sohbetle geçiştirmesi yüzünden damağımı da bozdu. Çenemi tekrar yapıp hatanızı telafi etmediğiniz takdirde hakkımın yasal yoldan aranacağını ve şikayet edileceğinizi biliniz

04 Ocak 2024 10:36 (Şikayetten 4 gün sonra)

13 Mayıs 2024 23:03
Rana sonuçtan hiç memnun değil

SD-Smile Design Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Mağdur Oldum!

09 Temmuz 2025 16:56
SD-Smile Design Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Mağdur Oldum!
Müjdat sonuçtan hiç memnun değil

11 Ekim 2023 10:50

Eksik Tedavi Ve Umursamazlık: Ortodonti Kabusu