25 Eylül 2023 23:21

20 Eylülde tüm vücut epilasyon randevum vardı. Yeni bir estetisyen kız vardı, ilk kez gördüm. Seans esnasında canım çok acıdı, sürekli bunu dile getirmeme rağmen 'az kaldı', 'soğutucuyu açıyorum' tarzında şeyler duydum. Seans sonunda çok canım acıyordu, Pelin hanımdan krem istedim ve kullandım. Bu sayede eve kadar gidebildim çünkü her yerim yanmıştı. Şimdi size fotoğrafta paylaşacağım, 5 gün oldu hala çok kötü yanıklarım var. Herkes şikayet et diyor, eğer bir süre daha geçmezse şikayette bulunacağım. İlgilenmiyorlar, hiç aramadılar bile, fotoğraflara bakıp krem hazırlamışlar. Kusura bakmayın, gelip kremi alabilirsiniz dediler. Bu kadar kötü bir yer gerçekten.

Hale
Hale
27 Aralık 2023 13:17
Özel Çapa Hastanesi Epilasyonda Yaktılar Vücudumu

Vücudumun yandığı seansın üzerinden 3 ay geçti ve kolumun güncel hali böyle. Umuyorum ki bu izler kalıcı olmaz aksi takdir de adli süreç başlatmayı düşüyorum. Bu kadar uzun sürekli bir durum beklemiyordum bu yüzden şikayetçi olmamıştım ama bu izlerin kalıcı olmasından çok korkuyorum artık kese, krem vs kullanmama rağmen hiçbir şekilde geçmiyor.

Sevval
Sevval

Merhaba. Ben de aynı yerde aynı şekilde aynı sorunu yaşadım. Benim iki bacağımda ve kolumda baştan sonra sizinkinden daha da fazla derecede yaralar oldu. Ertesi gün bir dermatoloğa gittim ve bunların ikinci derece yanık olduğuna dair rapor verdi. Para iadesi, şikayet vb. Uğraştım ama bir sonuç elde edemedim iadeden başka. Yaraların iyileşmesiyle alakalı yazmak istedim. Benim yaralarım da aynı şekilde kabul bağlayıp dökülüp altında açık renk ten ile kaldı. Bir dahaki yaz kontrollü güneşlenerek renk tonumu eşitledim. Ama 1 seneden uzun sürdü tam anlamıyla geçmesi. İyileştirici yağlar (Kantaron) ya da kremler kullanarak hızlandırabilirsiniz süreci (La Roche'un b vitaminli meşhur kremi çok iyi geliyordu bana) ama bu renk eşitsizliği ve benekler maalesef güneşlene güneşlene geçiyor ancak. Çok geçmiş olsun

Özkan sonuçtan hiç memnun değil

Özel Konak Hastanesi Lazer Yanığı (İhmal)

13 Ekim 2023 00:05
Özel Konak Hastanesi Lazer Yanığı (İhmal)
Berfin sonuçtan hiç memnun değil

Ataköy Hastanesi Lazer Epilasyon Pişmanlığım

06 Temmuz 2023 13:28
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Özel Mercan Hastanesi Lazer Epilasyon Sorunu!

03 Haziran 2024 18:47