Çağlar sonuçtan çok memnun

Oculeth Üzerinden Kullandığım Makine Kapatıldı, İsmini Değiştirdi

18 Aralık 2023 15:20
Çağlar'ın Teşekkür Mesajı
“Tüm sorunları çözdüler böyle ilerlemesi dileğiyle Turana teşekkürler”

Size bugün, firma isimleri kötülendikçe isim değiştiren Oculeth, Hostlayici, Oyunlayıcı gibi isimlerle milletin parasını almaya devam eden ve insanların parasını alıp kötü hizmet veren bir hosting firması olan Oyunlayıcı'dan bahsedeceğim, ben gerçekleri söylemekten asla vazgeçmeyeceğim.

Oculeth üzerinden kullandığım makine bir anda kapatıldı ve 1 hafta sürecek bir bakımın ardından makinemizi 26. Gün teslim edildi ve Oculeth'in Oyunlayıcı adına taşındığını gördük. Bu süreçte ne bir bilgi, ne bir detaylı duyuru ne de iletişim kuruldu. Kesintiler sürekli devam etti ve bu tür sorunlar, firmanın hizmet verdiği süre boyunca devam etti 1 kere olsun düzgün hizmet verdiklerini görmedim.

İnsanlara talep açmalarını söyleyip, açılan taleplerin 2-3 gün içinde dönüş yapılmadan kapatılması, firmanın hizmet kalitesini yansıtmaktadır. Kesinlikle müşteri memnuniyeti konusunda yeterli çaba gösterilmiyor ve özellikle taleplere ilgi gösterilmiyor. Firma, aldığı paraya rağmen müşterileriyle uğraşmak istemiyor gibi görünüyor. Ayrıca, müşterilere küfürlü tehditlerde bulunarak Forum şikayetlerini kaldırmak için dava açma gibi taktikler kullanması da dikkat çekicidir.

Çağlar
Çağlar
28 Aralık 2023 13:28

Tüm sorunları çözdüler böyle ilerlemesi dileğiyle Turana teşekkürler

Hosting Hizmetinde Teknik Destek Ve Çözüm Eksikliği Mağduriyeti

28 Temmuz 2025 14:52
Bora sonuçtan çok memnun

20 Şubat 2024 14:28
"Turan bey tarafıma özellikle dönüş yaparak sorunlu olan sunucuya 1 ay telafi sağlayarak 1 aylık ücrete karşılık 2 aylık hizmet sağladı. Sorunun neyden kaynaklandığını ve nasıl çözdüklerini dile getirdi. Teşekkür ediyorum."

Deniz
31 Temmuz 2024 21:02