Öyküm Tasarım Dekor (Sakarya) Öyküm Tasarım Dekor Sakarya Üretici Firma Şikayet Var

15 Ağustos 2024 13:01

Öyküm Tasarım Dekor için güncel bir şikayet daha... Mayıs ayında verdiğimiz siparişi 21 iş günü teslim süresi deyip aylarca ötelediler ve en son personel değişikliği nedeniyle teslim edemediklerini sıraya aldıklarını Temmuz ayında söylediler... Yaklaşık rezervasyon oluşturulan 4 organizasyonda çiftlerimize mahcup olmamak için farklı meslektaşlarımızdan destek alarak zarar ederek işimizi yaptık. En son üründe istemiyoruz diyerek iade faturası kestik, 15 gün içerisinde ödeme yapacaklarını söylediler. Şu an telefonlarımızı günde 1 kez açıp alay eder gibi o ona atıyor topu, diğeri ona. Firma sahiplerinin numarasını istiyoruz. Göndereceğiz deyip asla göndermiyorlar... Süreci yargıya taşımaya karar verdim. Avukatımıza tüm bilgileri iletip haklarında suç duyurusunda bulunacağım... Herkes emekçi, kimsenin kimseyi bu kadar mağdur etmeye hakkı yok.

Sultan
Sultan
15 Ekim 2024 22:48

Merhabalar Buradan ulaşıp pek çok meslektaşım mağduriyet bildirdiler en kötüsü bunu alenen yapıyorlar  avukatım daha dün arayıp bir sürü icralık dosyaları olduğunu var icra için sıraya giren arkadaşlarımız olduğunu söyledi benim bir sonra ki adımım TV kanalına çıkıp alenen bu insanları ifşa etmek olacak çünkü hiç birimiz kolay kazanamıyoruz 2000-3000₺ iş yaparak hayatlarımızı devam ettiriyoruz

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Ödeme Ve İletişim Sorunu Yaşadık, Mağdur Edildik

13 Mayıs 2025 14:50
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

05 Ağustos 2025 15:30
Siparişler Geç Ve Eksik Teslim Edildi, İletişimde Sorun Yaşadım
Siparişler Geç Ve Eksik Teslim Edildi, İletişimde Sorun Yaşadım
Helin sonuçtan hiç memnun değil

Öyküm Tasarım Dekor (Sakarya) Siparişim 2 Ayı Aştı, Eksik Ve Sorunlu Ürünler Teslim Edildi

15 Ağustos 2025 15:22
Musa sonuçtan hiç memnun değil

20 Nisan 2024 12:31

Ödediğim 65 Bin Lira İade Edilmedi Mağdur Edildim