Sait sonuçtan hiç memnun değil

Orkide Halı Yıkama (Ankara) Mamak Orkide Halı Yıkama Hizmeti Hakkında Şikayet

14 Eylül 2023 23:40

Bir komşunun tavsiyesi üzerine Mamak Orkide Halı Yıkamayı aradım. Telefonda iki çeşit halı yıkama ücretinin 25 TL ve 28 TL olduğunu söyledi. Ben de tavsiye üzerine 2 halı ve bir yolluk verdim. Halının biri 5 metrekare, diğeri 6 metrekare, yolluk ise 1.5 metrekare. Halılarımız alınırken alınan halıların sayısı ve metrekareyi belirten yazılı makbuz verilmeden halıları aldılar. 2 gün sonra 0542********51 numaralı telefondan 390 TL yıkama ücreti olduğu mesajı geldi. Halılarımın kaç metrekare ve kaç TL olduğunu yazdım, ancak mesaja dönüş yapılmadı. Nihai sonuç olarak halılar söylendiği gibi bugün teslim edildi. Halıları getiren kişiye halının kaç metrekare olduğunu ve kaç TL'den yıkandığını sordum. O da 30 TL'den yıkandığını söyledi. Halılarımın söylediğim gibi hem metrekareden hem de fiyatta farklılık olduğunu belirttim, ancak bana verilen cevap, "işimiz çok mesajla gelen ücreti ödememi ve dalga geçer gibi içeride halınızın metrekaresini ölçersiniz" oldu. Halıları eşim açtı ve eline temiz ıslak bir bezle sildiğinde, halıların temizlenmediği kirlerin ve lekelerin aynen durduğunu gördük. Tavsiye üzerine de olsa, Mamak Orkide Halı Yıkama firmasına halılarını vermesin. Netice olarak, metrekare fiyatı ve temizlik konusunda verilen vaatler sıfır.

Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2023 16:50
Sistem Halı Yıkama (İstanbul) Yıkama Hizmetinden Memnun Kalmadım
Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

Fiyat Bilgilendirmesi Eksikliği Ve Güven Sorunu Yaşadım

28 Nisan 2025 20:48
Fiyat Bilgilendirmesi Eksikliği Ve Güven Sorunu Yaşadım
Sumeyra sonuçtan hiç memnun değil

29 Aralık 2023 11:36

Halılarım Teslim Edilmedi Ücret Anlaşmazlığı Yaşadım

03 Temmuz 2025 11:23
halilarim-teslim-edilmedi-ucret-anlasmazligi-yasadim-2.jpg
halilarim-teslim-edilmedi-ucret-anlasmazligi-yasadim-1.jpg
Emine sonuçtan hiç memnun değil

11 Ekim 2023 00:17
Bulut Halı Yıkama (İstanbul) Halı Yıkama Şirketi Hizmetlerinden Memnuniyetsizlik