Kayıp Bonusum Eklenmedi, Üyeliğimin İptalini Talep Ediyorum

02 Ağustos 2025 19:44

Orisbet sitesine 16.800 TL yatırdım, kupon yaptım ve slot oynadım. Kuponum sonuçlanır sonuçlanmaz kayıp bonusu talep ettim. Ancak, 12 saati geçtiği bahanesiyle kayıp bonusumu eklemediler. Üyeliğimin iptal edilmesini istiyorum.

Cumali sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Cumali
22 Kasım 2023 05:36
"Kayıp bonusları 5000 TL'ye kadar 100 de 15'miş ben detaylarına girip bakmamışım. Hata tamamıyla benim. Beni arayıp bilgi veren call center ekibine de çok teşekkür ederim."
Dilara sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Dilara
24 Kasım 2023 21:51
"Bugün Orisbetten iletişim sağladılar, sitenin kuralları gereğince yatırım sağladıktan 12 saat sonra bonuslarımı talep etmem gerektiğini ilettiler, yatırımın üzerinden 15 saat geçtiğinden dolayı hata alıyormuşum, inisiyatif olarak bonusumu eklediler, güzel yaklaşım için teşekkür ederim Orisbet"

20 Ekim 2023 23:04
Azra sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

15 Kasım 2023 20:08
"Orisbete çok teşekkür ederim. Bakiyemi kaybetmemin ardından 12 saat içerisinde bonusunun talep edilmesi gerekmekte olduğu için faydalanamamıştım. Orisbet üyesi olduğum için inisiyatif kullanıp kayıp bonusumu hesabıma ektedir. Çok teşekkür ederim anlayışları ve yardımları için."

Kazandığım Bakiyenin Silinmesi Ve Çekim İşleminin İptal Edilmesi

05 Ekim 2025 10:30