Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Opel Corsa Hayal Kırıklığı: Sürekli Arızalar Ve Çözümsüzlük

Burcu
27 Ekim 2024 13:49

Ocak 2024'te heyecanla ilk sıfır Opel Corsa aracımı Afyon Kutlu Kardeşler bayisinden aldım. Önce aracın multimedya dili Türkçe'den yabancı dile geçti. Yakıt göstergesi resetlendi, saat sıfırlandı. Servise gittiğimde güncelleme yapılarak gönderildim, 3 gün sonra yine aynısı oldu. Daha sonra arka sağ cam kendiliğinden aracı çalıştırınca açılmaya başladı. Parçası değişti. Sonra araç motor arızası verdi. Titreyerek yolda hareket etmedi, servis enjektör değişimi yapıldığını söyledi. Aradan 2 ay geçti, aynısı tekrar oldu ve dün, 26 Ekim tarihinde, enjektörleri temizlediklerini söylediler. Dil değişimi her gün Türkçe'den yabancıya geçmeye devam ediyor. Multimedya değişecek dendi, 3 aydır parça gelmedi deniliyor. Bu aracın kronik problemleri olduğu aşikar! Garantisi bitince kullanıcıyla alakalı olmayan bu problemlerin tamamının tarafıma fatura edilecek olmasını düşünemiyorum bile. Hevesle aldığım sıfır aracım tam bir hayal kırıklığı yarattı. Sayın Opel Türkiye yetkilileri, soruyorum sizlere: Aynı olaylar sizlerin başına gelseydi ne gibi bir yol çizerdiniz?

profile profile profile

Deniz
Deniz

Burcu hanım benimde aracım 1 yıl olmasına rağmen 14.000 de ve motor arızası verdi servis benden parça değişimi dedi 20.000 TL istedi. Yanı nasıl garanti kapsamında oluyor bu gerçekten yorum yapamıyorum. Umarım çözebılmıssınizdir.

Rabia
Rabia

Geçmiş olsun. Ben de almayı düşünüyordum. Şimdi tereddüttr kaldım.

Önder sonuçtan hiç memnun değil

Önder
20 Haziran 2024 17:00
Opel Türkiye Sıfır Araç Ayıplı Çıktı!
Gül sonuçtan hiç memnun değil

Opel Corsa Multimedya Ekran Sorunu

Gül
02 Ağustos 2023 15:27
Kaan sonuçtan hiç memnun değil

Opel Fabrika Hatalı Sıfır Km Araç Sattı

Kaan