Hanifi sonuçtan hiç memnun değil

Opel Servisinde Yaşanan Büyük Sorunlar

Opel Servisinde Yaşanan Büyük Sorunlar
Hanifi
31 Ekim 2024 12:43

Opel merkez bayi ve erdemir bayiden şikayetim vardır. Yetkili servis bakımlı 2021 model ınsignia aracımı 07.07.2024 de 'motoru durdurun' uyarısına istinaden çekici ile servise götürdüm. Hafta sonu olduğu için güvenliğe teslim etmek durumunda kaldım.

Aracımı çalıştırmadan iterek park ettim, ardından ertesi gün sabahında direkt servise gittim. Aracımı çalıştırarak atölyeye aldılar, sistemsel bir uyarıdır diye ses etmedim. Ardından aracımda 4 tane parça değişmesi gerektiğini belirttiler ve parçaların 2'sinin yurt dışından geleceğini söyleyip 45 gün bekleme süresi olduğunu belirttiler.

Ardından parçalarım geldiğinde aracımın motorunun yatak sardığını söylediler. Servis kayıtlarında da mevcuttur. Aracım 83.004 km olarak gelmiştir servise ve aracım 83.006 km'dir. Şu an aracım servise geldiğinde çalışır durumdaydı ve 2 km yol yapmışlar, araç uyarı vermesine rağmen ve bana motorun komple değişmesi gerektiğini söylediler.

Ardından hukuki süreç başlattım, aracımı erdemir bayiden çekici ile çektirip başka bir yetkili servise çektirdim şu an ve benden çalışan aracımın motorunu bozup ücret talep ettiler. Tabii ki de kabul etmedim ve ruhsatı istediğimde ruhsatımın kayıp olduğunu söylediler. Ardından merkez bayi ile görüşüp durumu belirttim ve ruhsatımı teslim almadıklarını belirtmişler ve ruhsatı sorduğumda bana 'kayıp, arıyoruz' dediler.

Serviste konuştuğum yetkililerle WhatsApp mesajlarım mevcut durmaktadır. Erdemir bayi yaptığı hatanın arkasında durmamakta, çok kötü bir bayidir ve aracımı teslim ettiğimde i****** bey bulunuyordu. Servis müdürü kendisini kovmuşlar, başına gelen olaylardan dolayı hukuki süreçte ben hakkımı sonuna kadar arayıp kazanacağıma inanıyorum ve benim zamanı vaktimi çaldıkları için aracım kaç aydır yattığı için ve benim maddi manevi zarara soktukları için avukatım hepsiyle ilgilenmektedir.

Anlaşmaya gitmek istediğimde bile hiç oralı olmadılar. Ben hakkımı hukuki süreçte bulacağım.

Sürekli Motor Arızası Veren Yeni Araçta Çözüm Bulunamıyor

Ergün
22 Ekim 2024 09:56

Yetkili Serviste Bakım Sonrası Aracım Stop Etti, Süreçte Mağdur Edildim

Zeki
04 Eylül 2025 13:10
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Arızalarla Boğuşan 2021 Model Opel Crossland Sahibinin Çilesi

Büşra
19 Şubat 2024 16:37
Yeni Arızalarla Boğuşan 2021 Model Opel Crossland Sahibinin Çilesi

Sıfır Opel Araçta Motor Beyni Arızası Ve Çözülmeyen Mağduriyet

Özgür
21 Ekim 2025 17:54
Feriha sonuçtan hiç memnun değil

Opel Corsa'da Bitmeyen Motor Arızası Ve Servis Mağduriyeti

Feriha