Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Opel 2021 Model Combo Life Motor Arızası

20 Ocak 2024 12:03

2021 model Combo Life, 95.000 km'de motor içerisinde zincir kopardı. Bütün bakımlarımı yetkili serviste yaptırmama rağmen, Opel Türkiye hiçbir şart altında destek sağlamıyor. Araç ilk alındığında 20.000 km'de bakım ışığı yanıyordu ve bu durumu iki kez bildirdik. Araç, şirket arabası olduğundan kullanan personelin bakım ve kilometre takibi yapmayacağı açıktı. Nihayetinde yazılım güncellemesi yapılarak üçüncü bakımda 15.000 km'de bakım ışığının yanmasına sebep olundu ve biz de düzenli olarak aracımızın bakımını yetkili serviste yaptırdık. Şu an yaşadığım arıza durumunda ben mi sorumluyum? Yazılım sıkıntısı olan ve 95.000 km'de motor içinde zincir koparan Opel'in üretim hatası mı sorumlu? Şu an ticari olarak mağduruz ve bu mağduriyetimizde Opel'in destek vermesini rica ediyoruz.

26 Ocak 2024 14:07

Ve sonuçta aracımı yetkili serviste tekrar cebimden 50 bin tl harcayarak yaptırdım yayında ve yapımda emeği gecen PSA grubuna teşekkürlerlerimi buradan iletiyorum. 95000 km deki aracın motoru bu kadar erken bozulması ayıplı mal olmadı kullanıcı hatası oldu Opel 2021 model Opel Combo kullanıcı arkadaşlar başınıza muhtemelen bu arıza gelecektir hiç uğraşmayıp en düşük maaliyetle çözdürmeye bakın neticesinde her türlü kullanıcı hatasına yönlendiriyor paranızı cebinizden alıyorlar.

Deniz
Deniz

Merhabalar kardeş aynı hata bende de oldu siz yaptirdinizmi nereye yaptırdınız bilgi alabilir miyim

Fatih

Merhaba yine yetkili serviste yaptırdım iyi niyet indirimi falan dışarıdan ucuza geldi 45 bin tl lik olmuştuk

Muzaffer
Muzaffer
Benzer Şikayeti Var

Aynı dertten bende muzdaribim 110 bindeki aracım yeni zincir kirdi. Egzantrik kiti aldım bugün üst kapak acildi alt taraf açılacak rektefiye conta vs vs vs 70 bin tl yi bulacak. Yeni araca biniyoruz diye seviniyoruz ama boşaymış

Altuğ sonuçtan hiç memnun değil

Opel Combo'da Zincir Kırılması Ve Yüksek Tamir Maliyeti

Altuğ