Op. Dr. Vasfi Çelik Estetik Uygulamalar Ve Sağlık Riskleri

05 Ağustos 2024 03:09

Resmen insan sağlığıyla oynuyorlar. V**** Ç****, göz kapağım düştü, botoks zehirlenmesi yaşadım. Beynimdeki damar tıkandı, göz kapağımın şekli bozuldu. O kadar söylememe rağmen yardımcı olmadılar. Bir sürü de para verdim. Zehirli botoks dedikleri, ne olduğu belirsiz sıvılarını gizli odalarda doldurup getiriyorlar, gözümüzün önünde enjeksiyona koymuyorlar. Sağlık sorunları yaşıyorum. 4. aydayım, halen doktora gidiyorum. Ben hata yaptım, gittim. Kimse bunlara inanıp güvenip gitmesin lütfen.

07 Ağustos 2024 14:16

Yüzümü gözlerimi tanıyamıyorum resmen beni felç ettiler gözlükle zor işe gidip geliyorum

07 Ağustos 2024 14:07

Resmen felçli gibiyim yüzümü gözümü tanıyamıyorum

07 Ağustos 2024 13:45

Benim halimi görün  sağ göz kapağım düştü beynimde damar tıkanıklığı yaptı halen sağlik sorunlarım devam ediyor tenezzül edipte muhatap bile olmuyorlar kamuda çalıştığım için benim amirlerimi arayıp şikayetimi geri çekmemi istiyorlar bend hakli olduğum bu davamdan vazgeçemem beni sağlığımdan ettiler kimse de sağlığından olmasın diye yazıyorum bana mobbing yoluyla şikayetimden vazgeçmemi sağlatmaya çalışıyorlar Vasfi çelik doktoru CİMER'e aynı zamanda Sağlık Bakanlığına şikayette bulunacağım bu yaptıkları insan sağlığıyla oynamaktan başka bir şey değil bunlardan dolayı yaşamadığım sağlık sorunu kalmadı en son alternatif tıp yoluyla bu enjekte ettikleri ne olduğu belirsiz zehri vücuttan atmaya çalışıyorum gözlük kullanmayan ben kör gibiyim gözlükle göreve zor geliyorum iş kaybım da çok oldu evde çocuğuma bile verimli olamıyorum resimleri atıyorum

Gül

Benimde hayatım çok kötü oldu nabız yüksekliği yaşıyorum elim kolum uyuşuyor nasıl atmaya çalışıyorsunuz... Alternatif ne var kullandığınız geceler gündüzler zehir oldu ağzım o kadar kuru ki nefesim biraz düzeldi görmem hafif uzakta sıkıntı ama yemek yedikçe 2 saat nefes alamıyorum

Gül

Çok geçmiş olsun kaş arası botoks sonrası yaşadıklarımı kimse yaşamasın başka bir yerde yaptırdım gözde pusluluk kusma ateş idrar sıklığıyla başladı yaptırdığım yer botoks böyle bir şey yapmaz dedi meğer 7 gün içinde kanda çıkmasın diyeymiş sonra nefes sorunu oldu biraz şu an yaşadığım tam bir felaket ağız kuruluğu diş sızlaması boğazda batma hissi yan yatarken boğaz kemiklerim batıyor... Lütfen yaptırmayın

Nafiye
Nafiye

Doktor beyin yıllardır hastasıyım ve tüm botoks dolgu işlemlerimi doktor bey yapıyor sizin bu yazdıklarınızla ilgili hiçbir durumla karşılaşmadım ve yazılanları görünce şaşırdım fazlasıyla ilgilen doktora üstelik

Şadiye
Şadiye

Açıkçası ilgilenmedi Lee benimdaha önceden onlarla yaptığım yazışma da var bana tenezzül edip cevap dahi vermediler benim elimde fotoğraflarım doktor raporlarımda var o tarihten beri hep acilliğim

Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Uygulamalar Sonucu Yüzümde Asimetri Ve Şişlik Oluştu, Para İadesi Yapılmadı

13 Haziran 2025 06:41
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Dr. Bilgehan Aydın Karın Germe Ameliyatı Pişmanlığı

29 Eylül 2023 18:18
Dr. Bilgehan Aydın Karın Germe Ameliyatı Pişmanlığı
Gaye sonuçtan hiç memnun değil

Dr. Engin Duruk Pazarlamayla Boşa Giden Param

08 Kasım 2023 04:33