Nurdan sonuçtan hiç memnun değil

Only Trade Mağdur Edildim!

Only Trade Mağdur Edildim!
29 Eylül 2024 21:48

Telegram üzerinden sohbet ederken borsa da çok kaybım olduğu yazdım hemen k*** b*** diye biri bana ulaştı isterseniz sizi bu Zarardan kurtaralım diye söz veriyorum 1 ayda bütün zararınızı kurtaracağım diye sadece yüzde 10 komisyon alıyorum dedi güvendim ve başladık yatırım kendi sininde Only trade diye bir uygulamadan işlem yaptığını söyledi başladık yatırıma ilk başta ufak tefek para yatardım kazanmaya başladıkça saha fazla yatırın daha çok kazanırsınız dendi bende be var yok yatırdım çok kısa sürede param katlandı çekim yapmak istedim hemen 5 dakika da hesabıma geldi güvenip başladım yatırıma işlemler çok iyiydi katladık 500 oldu 2 milyon sonra yanlış işlem açtırıp hesabınız düşer hemen para yatırın dendi kredi verdiler asıl olay bundan sonra başladı sürekli işlem açıyoruz kat ediyoruz fakat hep de zarardayım paramı çekmek istediğim de kredi borcunuzu yatırın öyle çekim yapabilirsiniz dendi bankadan kredi çektim gene işlemlerim zararda tekrar kredi girildi tekrar borç bulup altın döviz ne varsa yatırdım ve bir gecede hooop hesabım pasif oldu bütün işlemler kapatıp geri kalan paramı istediğim de tekrar kredi ödeyin dendi tam 4 milyon kaybettim ve paramı alamıyorum her yere şikayet edeceğim, dava açacağım. Benim zarara soktular ve ailemin huzurunu kaçırdılar.

20 Ekim 2024 09:02

Onlyytrade mağdur edildim paramı çekemiyorum

Telegram üzerinden borsada çok zararım olduğunu söyledim keşke söylemeseydim hemen K*** b*** diye şahıs benimle iletişime geçti çok kısa sürede zararını çıkartırız diye link verdi ve bu uygulamayı indirdim başladık yatırım yapmaya gerçekten de de kısa sürede güzel kazançlar elde ettik çok az bir miktar kara girdim çekim yapmak istiyorum dediğimde hemen 5 dakika paramı çekebildim böylece güven sağladım işlemler gayet güzel geçti tekrar para talep ettim ve çok hızlı bir şekilde geri çektim asıl oyun bundan sonra başladı Bakiyemi yükseltmek için daha fazla para yatırmamı istediler bende yatırdım sonra işlemleri im birden eksiye düştü o panikle kapatmak istedim düzelecek dendi bakiyemin eksiye düşmemesi için para ilave ettirdiler bütün yartrımlarımı bozdurdular fon altın hisse senedi ne varsa yatırdım fakat bir süre yine yükseldi sonra yanlış işlem açtırarak zarara soktular biz size kredi verelim toparlayalım dendi ben oyunun içinde olduğum u anladım paramı çekmek istedim geri kredi yatırın öyle dendi tekrar 3 bankadan kredi çektim fakat yine işlemlerim ekside altın döviz ne varsa eşimden dostumdan borç aldım o panikle bütün işlemleri kapattım 175 bin dolardan 50 bin dolara düştüm bunu çekmek istediğimde bile geri vermiyorlar hala kredi var para yatırın deniliyor zararımeçok büyük aile düzenim bozuldu eşimle ayrılık sürecindeyiz her yere borçlandım ve psikolojim bozuk resmi kurumlara şikayet ettim daha önce şikayetimi geri aldırdılar size işlem verip tekrar kazanırız diye maalesef bunda da zarar ettirdiler açık işlemlerim vardı kara geçmiştim onu da kapatmışlar tamamen yanıltıcı ben yandım 4 milyon tl kaybettim hayatımı mahvettiler bu işin peşini bırakmayacağım her yere suç duyurusunda bulunacağım

05 Ekim 2024 18:12

Only trade mağdur edildim Bu uygulama üzerinden güya yatırım yaptım sanıyordum meğer se tamamen bir sahte uygulama üzerinden işlem yapmış ım hatta hiç işlem yapmamışım parama el koydular geri alamadım geri çekim istediğimde çekim yapamadım daha önce De şikayet ettim geri vereceğiz şikayetimi geri alırsam dendi ama maalesef hala bir gelişme yok tam 4 milyon paramı aldılar ben mağdur oldum

28 Eylül 2024 18:44

Telegram üzerinden sohbet ederken borsada zararım olduğunu söyledim ve hemen yakalandım. K*** b*** adında bir şahıs zararınızı çıkartırsz hemen size söz veriyorum dedi sadece yüzde 10 komisyon alırım dedi bende deneyelim dedim demez olaydım bana onlyy trade bir uygulama olduğunu oradan işlem yaptığını söyledi ve hemen üye olup işlem açtık ve kar etmeye başladık az parayla çok kazandık ve bana sürekli işlem vererek çok kısa sürede çok iyi meblağ lar kazandırdı asıl olay para çekmeye gelince kredi verdik ilk önce onu yatırın dendi bankadan kredi çekip yatırdım bu sefer yanlış işlem vererek zarar etmemi sağladı ve ben o panikle tekrarebana kredi verdiler 3 tane bankadan kredi çektim altın döviz ne varsa sattık kredi yatırdım tekrar işlem yaptım ve zararım çoğaldı  ve bütün işlemlerimi zararla kapattım bakiyem 175 bin dolar iken 50 bine kadar düştü şimdi paramı geri vermiyorlar ilk önce kredi yatırmam gerekiyor Muş aile düzenimi bozdular psikolojim bozuldu ve bütün paramı kaybettim hepsinden şikayetçi olacağım

07 Ekim 2024 11:14

Şikayetim çözüldü K*** beye teşekkür ediyorum

Emine
Emine

Merhaba konu ile ilgili gorusebilirmiyim benzer şeyler yaşadım mümkün mü

Semra
Semra

Sorun nasıl çözüldü?

Nurdan

Sorun çözülmedi maalesef paramı alamadım

14 Ağustos 2023 12:25
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Prestige Invest Finance Hakkımı Kimden Alacağım?

25 Temmuz 2023 12:42
Özden sonuçtan hiç memnun değil

Özden
10 Ekim 2023 21:39