Onega Bu Bilgisayarları Aldığımızdan Beri Sorunlarımız Hiç Bitmedi

Necdet
16 Ağustos 2024 20:44

Yıllardır güvenerek çalıştığımız yazılım firmamızın yönlendirmesi üzerine tüm şubelerimizde bu iki markayı kullandık. Aldığımız günden beri şubelerimizde dokunmatik olarak kullandığımız kasalarda sorunlarımız hiç bitmedi. 3-4 günde bazen ayda 1 Windows işletim sistemi çöküyordu. Çalıştığımız firma kendi imkanları ile RAM ve disk değiştirerek ellerinden geldiği kadar ücretsiz olarak destek olmaya çalıştılar. Onlara da düştükleri durumdan dolayı acıyorum. Bayi olarak çok muzdarip olduklarını belirtiyorlar. Ellerinde mevcut ürünleri de sorun yaşamamak adına satmak istemediklerini, üreticinin iade almak istemediğini, bunun sonucunda ise mahkeme süreci ile uğraştıklarını belirtiyorlar. En son şubemizde yeni bir sorun oldu. Bu sefer de üretici firmasının bu site üzerinde yazılanları yalan beyan görüp kaldırmazsanız destek vermeyiz şeklinde tehdidine maruz kaldıklarına şahit oldum.

Soruyorum şimdi, yaşadığım bu sorunları buraya yazarak herkesin haberdar olmasını sağlıyor olmam mı suç, bayinin hizmet alamıyor olması mı suç, yoksa benim işletmemde bayime güvenerek yaptığım ticaretin sonucunda ilgili markanın kendi ürününün arkasında durmuyor olması mı suç? Takdiri siz okurlara bırakıyorum.

En kısa zamanda 6 şubemdeki PC'leri yenileri ile değiştireceğim. Bu markaları tercih edecekseniz lütfen bir kere okumanızı rica ediyorum.

profile profile

Emre
14 Ağustos 2024 12:30
Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Bülent
13 Ağustos 2024 12:26

Lightfunnels Pişmanlığı Ve Temsilci Üslubu

22 Kasım 2023 14:05
Lightfunnels Pişmanlığı Ve Temsilci Üslubu

Moor Çanta Lekeli Ürün Yüzünden Yaşadığım Mağduriyet!

11 Temmuz 2023 21:36