Hamza sonuçtan çok memnun

Omix X3 Format Atamıyorum Destek Lütfen

Hamza
01 Mayıs 2024 13:18

Omix X3 aldım, kızım telefonun kilit şifresini değiştirmiş ve şimdi hatırlamıyor. Telefona format atmaya çalışıyorum ama başaramıyorum. Güç tuşu ile ses açma tuşuna basıyorum ancak format işlemi gerçekleşmiyor. X3'te farklı bir yöntem mi var acaba? Yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler.

profile profile
03 Mayıs 2024 14:41 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Kullanıcımız, Öncelikle paylaşmış olduğunuz geri bildiriminiz ve talepleriniz için çok teşekkür ederiz. Şikayet sürecinizde size yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız. Konu ile ilgili olarak Müşteri Temsilcimiz aktarmış olduğunuz sorunlarınız/talepleriniz ile ilgili sizlere kayıtlı iletişim bilgilerinizden ulaşarak detaylı bilgilendirme yapmıştır. Bize vakit ayırdığınız ve hizmet kalitemizi arttırmamıza yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz. Geribildirim/şikayet sürecine çok önem verdiğimizi bilmenizi isteriz. Her şikayetin, bizi ve süreçlerimizi daha da geliştireceğini yürekten inanıyoruz. Saygılarımızla OMIX Türkiye

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Omix X3 Recovery Mod Ekranı Gelmiyor

Murat
10 Eylül 2024 23:28
Cevat sonuçtan çok memnun

Cevat
01 Eylül 2024 20:23
"Omix 'e ve servis' de ki arkadaşlara teşekkür ederim. 40dk gibi bir sürede işlemi tamamlayıp cihazı teslim ettiler. Teşekkür ederim."

Omix X3 Format Sorunu Ve Kilit Şifresi Unutma

Orha