Omix Durduk Yere Telefonun Hoparlöründen Ses Gelmemeye Başladı

Hüsnü
17 Ocak 2024 11:15

Telefonumu ekran kararması problemi ile servise gönderdim sıfır cihaz ile değişim yapıp yenisini gönderdiler yeni gelen telefonda geleli 4-5 gün oldu şimdi de durduk yere bir anda telefonun hoparlöründen ses gelmemeye başladı. Telefon daha yeni geldi ama telefondan ses gelmiyor konuşurken hoparlör aldığımda ses gelmiyor normalde konuşabiliyorum ahizeden. Bir arama geldiğinde telefonum çalmıyor müzik açtığımda ses gelmiyor telefonun sıfır olmasına rağmen bu problemleri yaşıyorum. Bir an önce sorunumun çözülmesini temenni ediyorum.

19 Ocak 2024 15:51 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Kullanıcımız, Öncelikle paylaşmış olduğunuz geri bildiriminiz ve talepleriniz için çok teşekkür ederiz. Şikayet sürecinizde size yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız. Konu ile ilgili olarak Müşteri Temsilcimiz aktarmış olduğunuz sorunlarınız/talepleriniz ile ilgili sizlere kayıtlı iletişim bilgilerinizden ulaşarak detaylı bilgilendirme yapmıştır. Bize vakit ayırdığınız ve hizmet kalitemizi arttırmamıza yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz. Geribildirim/şikayet sürecine çok önem verdiğimizi bilmenizi isteriz. Her şikayetin, bizi ve süreçlerimizi daha da geliştireceğini yürekten inanıyoruz. Saygılarımızla OMIX Türkiye

Danyal sonuçtan hiç memnun değil

Danyal
10 Ağustos 2023 14:20