Şahin sonuçtan hiç memnun değil

Okcupid Kredi Kartı Ödemesine Rağmen Hesap Kısıtlaması

18 Mart 2024 21:21

Benim hesabım sürekli engelleniyor ve ben bugün 910 TL kredi kartıyla ödeme yaptığım halde hesabım kısıtlanıyor. T**** D**** adına da kredi kartıyla ödeme yapmama rağmen hesabım engelleniyor. Neden saygısızlık etmediğim halde bu durumla karşılaşıyorum, anlamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Yeni bir e-posta adresi açıyorum ancak yine aynı kısıtlamayla karşılaşıyorum. Eğer engelleneceksem, neden önceden uyarılmadım? Uyarı alsaydım, ödemeyi yapmazdım. Lütfen engeli kaldırın. İletişim için numaramı ya da e-posta adreslerimi kullanabilirsiniz. Saygılarımla.

19 Mart 2024 21:34

Hiçbir gelişme olmadı ve bana dönüş yapılmadı nasıl ulaşacağım müşteri hizmetlerine nedir bu ya hem paramı aldınız hem beni kısıtladınız ben kimseye ne rahatsız edici bir cümle kullanmadım ne de saygısızlık yaptım kendini bilmez biri beni şikayet etmişse benim ne suçum var

19 Mart 2024 12:17

Ne bana dönen oldu ne de cevap geldi ya paramı iade edin ya da kısıtlamayı kaldırın neden hesabım sürekli engelleniyor   ve kotu bir şey yazmadım kredi kartla 910 TL 6 aylık basic üye olduğum halde akşam englendim sebep nedir

19 Mart 2024 08:55

Kredi kartıyla ödeme yapıldığı halde kısıtlanıyorum hesabım bloke oluyor t** D*** kredi kartında 910 TL ödeme yapıldı yine aynı ben anlamadım neden eğleniyorum sebep nedir paramı iade istiyorum lütfen bana yatırılan para iade olsun

18 Mart 2024 21:03

Sürekli kısıtlanıyorum para yatırdığım halde

19 Mart 2024 09:02

Lütfen bana ya paramı iade edin ya da kısıtlama bloke kaldırılsın ben kimseye saygizlik etmedim halde neden bloke oluyor anlamadım

21 Mart 2024 22:39

Sebepsiz yere beni engellediniz ve paramı iade etmediniz yazıyorum cevap vermiyorsunuz ne olduki bir açıklama bile yok peki ben kredi kartıyla ödeme yapıldı neden iade edilmiyor ya da benim kısıtlamamı kaldırın üye oluyorum hemen tekrar kısıtlanıyorum sebep nedir

Ndndnf sonuçtan hiç memnun değil

Ndndnf
07 Temmuz 2024 14:01
Melis sonuçtan hiç memnun değil

Okcupid Hesabım Sürekli Yasaklanıyor

Melis
14 Eylül 2023 13:17
Okcupid Hesabım Sürekli Yasaklanıyor

05 Aralık 2023 12:58
Connected2.me Hesabım Engellendi Engeli Kaldırmak İçin 1000 TL Para Ödedim
Connected2.me Hesabım Engellendi Engeli Kaldırmak İçin 1000 TL Para Ödedim
İpek sonuçtan hiç memnun değil

İpek
25 Aralık 2024 01:27