Odamax.com Onaylanan Rezervasyonu Otele Gidince İptal Etti!

20 Temmuz 2024 18:30

Etstur'a ait olan Odamax acentesinden 05.06.2024 tarihinde, 20.07.2024 ile 26.07.2024 tarihleri arasında Marmaris Mert Seaside otelden rezervasyon yaptım ve rezervasyonum onaylandı. Tatil tarihim geldiğinde yaklaşık 800 km yapıp Marmaris'e geldim ama otel rezervasyonu kabul etmedi ve boş odam yok diye bizi kabul etmedi. Aynı şekilde topu Odamax'a attı. 'Biz onlara bilgi verdik, iptal ettik' diye. Odamax ise 'otel bize bilgi vermedi, biz uyarı yaptık, otele ama sizin rezervasyonunuz artık iptal' diyerek şaşırtıcı bir şekilde müşterisini sıcağın alnında 'iadeniz yapılır' diye ortada bıraktı. Şimdi sizlere soruyorum; bu sıcakta onca yol gelip bir de bu yaşadığım gerginliğime mi bedel biçeyim, yoksa mecburen başka otelden rezervasyon yapıp daha fazla ücret ödeyeceğime mi bedel biçeyim?

İsmet
20 Temmuz 2024 19:02

Odamax yetkilisi G*** Hanım gerçekten sürecin en başından itibaren çok büyük bir hassasiyetle mağduriyetime sebep vermemek adına elinden geldiğince harika bir şekilde yönetti ve başka bir otele transferim için uğraşacak durumu kendi özverisi ile çözdü, firma bünyesinde böylesine işine sadık ve misafir memnuniyeti odaklı bir yetkili görmek çok sevindirici, ilerleyen süreçlerde odamax ile tekrardan rezervasyon yapacak olmama sadece kendisi vesile oldu ve G*** Hanım nedeniyle odamax ile çalışmaya devam edeceğim. Yalnız şunu eklemek istiyorum yeni otel ayarlanana kadar geçen 3-4 saatlik süreçte sıcağın altında perişan olmama, bir günümün ölmesine ve tatilimin iğrenç bir şekilde başlamasına neden olan bu otel ile odamax gibi büyük bir firma iş akışını kesmeli çünkü başka vatandaşlarımız da mağdur olmamalı

Bora sonuçtan hiç memnun değil

24 Haziran 2023 15:34

21 Temmuz 2024 17:00
Sefa sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2023 14:59
Odamax Rezervasyon İptal Faciası
Odamax Rezervasyon İptal Faciası
Ali sonuçtan memnun

29 Temmuz 2023 11:22
Eda sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2024 09:32